Šoigu blogiausia dar laukia. Putinas griebėsi Stalino metodų (Video)  ()

Galbūt diktatorius bijo maišto ar nepaklusnumo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas Rusijoje pradėjo didelius personalo pokyčius. Jis atleido Sergejų Šoigu iš Gynybos ministerijos vadovo pareigų. Keista, bet jis buvo paskirtas į kitas pareigas – Rusijos saugumo tarybos sekretoriumi. Kokių slaptų planų turi Kremliaus diktatorius, kol kas nežinoma.

Rusų publicistas iš Jungtinių Amerikos Valstijų Andrejus Piontkovskis „24 kanalui“ sakė, kad V. Putino veiksmai iš esmės atkartoja Josifo Stalino politiką. Jis taip pat pažymėjo, kad Stalinas taip pat, prieš atsikratydamas jam nereikalingo politiko, paskyrė jį į kitas pareigas, kaip V. Putinas padarė su S. Šoigu.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! 2in1 multimetras ir termovizorius, pjūklas, elektrinis dviratis, 3in1 mikrofonas vlogeriams ir kt. (Video)
2571 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „TOOLTOP ET12S“ - 2in1 multimetras ir termovizorius

2) „Drillpro AMNVOLT TF1 (Pro)“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

3) „VIOLEWORKS“ - 1200W galios akumuliatorinis pjūklas su 1 arba 2 baterijomis, 2 grandinėmis

4) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis kampinis šlifuoklis, be baterijų

5) „ONESPORT OT18“ - el. dviratis, 250W, išimama 36V 14,4Ah baterija, 26 colių ratai, APP ir kt.

6) „BlitzWolf BW-SX31“ - 3in1 belaidis „Lavalier“ mikrofonas

Išsamiau

Kai tik V. Putinas vėl užėmė Rusijos „prezidento“ postą, jis iškart pradėjo keisti RF vadovybę. Galbūt diktatorius bijo maišto ar nepaklusnumo, todėl bet kokiomis priemonėmis stengiasi išlaikyti valdžią tik savo rankose.

„Toks yra V. Putino stilius. Jis pamažu atveda (S. Šoigu) prie „egzekucijos sienos“, naudodamasis pareigomis, į kurias jį paskyrė. Taip ramiau ir saugiau“, – sakė A. Piontkovskis.

 

Jis pažymėjo, kad S. Šoigu neturės šiose pareigose jokios įtakos, todėl jas gavo. Prieš jį Rusijos saugumo tarybos sekretoriumi buvo Nikolajus Patruševas, kuris sumaniai naudojosi savo galiomis, tačiau V. Putinas jį atleido po 16 metų tarnybos.

N. Patruševas ilgus metus buvo vienas įtakingiausių žmonių Rusijoje ir artimas V. Putinui. Jis netgi buvo laikomas diktatoriaus įpėdiniu. Karjerą pradėjo KGB Leningrado skyriuje, vėliau tapo Rusijos FSB direktoriumi, o tai leido jam įgyti įtaką Maskvoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(1)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()