„... jie sulaikė jį lovoje.“ Kas nutiko aukščiausiam pareigūnui (Foto)  ()

Prireikė medikų pagalbos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-16 „... jie sulaikė jį lovoje.“ Kas nutiko aukščiausiam pareigūnui (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje vyksta ne tik personalo kaita, tęsiasi ir kiti sulaikymai. Tapo žinoma, kad Rusijos Federacijos Gynybos ministerijos personalo skyriaus vadovas Jurijus Kuznecovas buvo suimtas, įtariamas nusikalstama veika.

Apie tai praneša Rusijos „Telegram“ kanalai.

Rusijos kanalai, remdamiesi teisėsaugos institucijomis, praneša, kad jiems pavyko sulaikyti Rusijos gynybos ministerijos personalo skyriaus vadovą Jurijų Kuznecovą – „... jie sulaikė jį savo lovoje“.

Jo darbo vietoje ir namuose buvo atlikta krata.

Šturmuojamas aukščiausio pareigūno namas. Remiantis Rusijos žiniasklaidos pranešimais, kontržvalgybos pareigūnai atvyko visiškai ginkluoti ir elgėsi „tyčia grubiai“. Gegužės 13 d., apie 5 val., Saugumo pajėgos esą „išnešė“ vartus ir langus Kuznecovo dvare Maskvos srities Istrinskio rajone.

[Vokietija] Daugiafunkcės net 2500W galios mini staklės! Fantastiškas daiktas DIY projektams ir remonto darbams. Pjauna medį, plyteles, plastiką ir kt.
2585 1

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras prietaisas mėgstantiems meistrauti, DIY projektams, atliekant remonto darbus ir kt.

Išsamiau

Taip pat žinoma, kad užpuolimo metu name buvo pats Jurijus Kuznecovas su žmona. Vyras, kaip rašoma pranešime, „buvo iškeltas iš lovos ir išvežtas apklausai“. Taip pat priduriama, kad medikų pagalbos prireikė vienam iš sulaikytojo artimųjų.

Generolas leitenantas Kuznecovas įtariamas nusikalstama veika – bylą tirs Rusijos Federacijos Tyrimų komiteto Pagrindinis karinių tyrimų departamentas. Tyrėja kreipėsi į teismą, kad Kuznecovui būtų parinkta kardomoji priemonė – suėmimas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(6)
(49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: