Ukraina atiduodama Rusijai. Prasideda netikėti įvykiai. „Pasekmės bus labai skausmingos“  ()

JAV veiksmai skaudžiai atsilieps Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ždanovas papasakojo, kaip Bidenas „įžeidė" Kiniją ir kaip įžeistas Xi Jinpingas „atsakė“ į tai.

Olego Ždanovo aktualių įvykių analizes rasite vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas pakomentavo kai kuriuos abiejų šalių (Kinijos ir Rusijos) vadovų pareiškimus po V. Putino vizito Kinijoje: „Kinija reiškia paramą Rusijai ginant jos suverenitetą ir nepritaria kišimuisi į Rusijos vidaus reikalus.“ Ilgas pareiškimas. Ką jis reiškia? Greičiausiai jie nori pasakyti, kad Rusijos karą prieš Ukrainą suvokia kaip Rusijos „vidaus reikalą“, todėl Kinija ragina nesikišti į Rusijos vykdomą mūsų šalies užkariavimą. Štai tokį bendrą pareiškimą pasirašė Kinijos vadovas ir neteisėtasis Putinas.“

[Mažiausia kaina istorijoje!] Iš Vokietijos tik 101€! Puikios mobilios energijos stotelės tarnaus bent 10 metų („DLNRG PD320“)
4481 3

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kartu Olegas Ždanovas priminė neseniai Jungtinių Valstijų priimtus apribojimus Kinijos produktams, po kurių Kinijos vadovas įsitikino, kad jam lengviau užmegzti santykius su Rusija ir susitiko su V. Putinu.

Po to ekspertas pakomentavo šio vizito pasekmes: „Dabar jėgų pusiausvyra nustatyta: jau aišku, kad Rusija yra Kinijos pusėje, todėl Kinijos ir JAV santykiai dabar greičiausiai pablogės. Prekybos karas tarp Kinijos ir Jungtinių Valstijų pradeda įgauti pagreitį, o po šio vizito konfrontacija paspartės. J. Bidenas neseniai įvedė muitus iš Kinijos į JAV importuojamiems elektros varikliams, saulės baterijoms, plienui, aliuminiui ir kitų kategorijų produktams. Kinijai tai bus labai skausminga, nes ji turi didžiulę perprodukcijos problemą, turi daug pajėgumų, o produkciją reikia kažkur parduoti. Taip geopolitinio karo teatre buvo nustatyta jėgų pusiausvyra. Pasekmės bus labai skausmingos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(177)
(51)
(126)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()