Valdžia nori „atgal į Rusiją“. Gyventojai nesutinka. Šalyje prasidėjo precendento neturintys įvykiai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-05-20 13:55
Patikėjo Rusiška svajone eilinį kartą, dabar neatsikratys. Aišku, kad apeis veto, o žmonėms už europietiškas svojanes įkrės bananų. O jei reiks, tai pasikvies broliškos Rusijos pagalbos įvedant tvarką, kaip Baltarusijoje, ar Kazachstane. Čia tik su Ukraina taip nepaėjo, nes didesnė valstybė. Bet dar gal paeis ir su Ukraina.
kestutisz 2024-05-20 14:06
Kol kas visiškai neaišku kaip tai kertasi su siekiu patekti į EU? Buvo kažko daugiau prirašyta nei minimam įstatyme ar ne? Kodėl manoma jog su tokiu rėmėjų išviešinimu nukentės tik proeuropietiškos jėgos, o ne prorusiškos? Aš asmeniškai norėčiau, kad bet kuriai žiniasklaidos priemone/nevyriausbinėms organizacijoms/tt ir pani galėtum nesunkiai atsekti finansus, ne tik iš užsiesnio, bet ir vietinius - iškart aiškiau būtų koks ten informacijos patikimumas. Tai, kad pufaikinas tokį įstatymą turi tai nėra argumentas, kad jis savaime blogas. Blogai kai pagal jį pradedama dar ir persekioti.
Benediktas 2024-05-20 14:34
Kai tokį įstatymą įveda prorusiška veldžia - gero nelauk. Pirma sutvarkys žiniasklaidą, o paskui visa kita, tame tarpe ir europietišką svajonę. Turetų tada Sakartvelo valdžia pavadint save - Rusijos agentų valdžia. Jie tikrai nesiruošia prorusiškos žiasklaidos vadinti užsienio agentais. O ruošiasi drausti visas ne iš Rusijos remiams žiniasklaidas.