Paminėjo, ką Putinas padarė savo žmonai. Prasidėjo tikra beprotybė  (2)

Okupuotose teritorijose rusai ukrainiečių vaikus moko „rusiškų vertybių“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai Ukrainos okupuotose teritorijose primetė mokiniams „moralinius šeimos gyvenimo pagrindus“. Tradicinių lyčių vaidmenų stūmimas – moterys turi gimdyti kareivius, vyrai miršta už „tėvynę“.

Okupuotų Ukrainos teritorijų mokyklose rusai įvedė naują dalyką – „moralinius šeimos gyvenimo pagrindus“. Šiose pamokose mokiniams pasakojama apie „rusiškas tradicijas ir dvasingumą“, pranešė Nacionalinio pasipriešinimo centras.

Centras teigė, kad Rusijos okupacinės pajėgos akcentuoja, kad moteris privalo gimdyti vaikus ir būti paklusni, o vyras – ginti „tėvynę“.

[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 162€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG D500“)
2896 1

Labai gera kaina + PayPal akcija

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Tokiu būdu susidaro „pavyzdingos rusų šeimos“ modelis, kai vyras turi žūti karuose, o moteris – gimdyti naujus karius.

„Šiose pamokose rusai pamiršta paminėti, kad tarptautinis nusikaltėlis Vladimiras Putinas turi krūvą nesantuokinių vaikų ir apleido savo žmoną pagal „rusų šeimos“ tradicijas“, – pranešė Centras.

 

Tai ne pirmas rusų bandymas „išplauti smegenis“ okupuotose teritorijose gyvenantiems ukrainiečių moksleiviams. Rusijos kolaborantai verčia Rusijos kariuomenės „savanorius“ auklėti ukrainiečių vaikus „Rusijos patriotais“.

Ten taip pat dėstoma rusų istorija ir kalba. Ir perkvalifikuojami ukrainiečių kalbos mokytojai, kad jie mokytų rusų kalbą. Okupuotame Luhanske rusai liepė ukrainiečių kalbos mokytojus dėstyti rusų kalbą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(10)
(-6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)