„Jis yra katastrofa.“ Pripažįsta net amerikiečiai. Kas nutiko Bidenui (Video)  (3)

Ji padėkojo amerikiečiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Respublikonų partijos atstovė Nikki Haley pareiškė, kad prezidento rinkimuose palaikys kandidatą į prezidentus Donaldą Trumpą. CNN apie tai pranešė gegužės 22 d.

N. Haley savo sprendimą pateisino sakydama, kad, jos nuomone, dabartinis JAV prezidentas Joe Bidenas „tapo katastrofa“.

Kartu ji pabrėžė, kad D. Trumpas „nebuvo tobulas“ jai svarbiais klausimais, įskaitant užsienio politiką, imigraciją ir ekonomiką.

N. Haley mano, kad D. Trumpas turėtų kreiptis į „milijonus žmonių“, kurie palaikė jos kandidatūrą, o ne pasikliauti, jog „jie tiesiog balsuos už jį“.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Iš Vokietijos tik 101€! Puikios mobilios energijos stotelės tarnaus bent 10 metų („DLNRG PD320“)
4577 3

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ji taip pat padėkojo amerikiečiams, kad jie palaikė jos kandidatūrą net ir pasitraukus iš prezidento rinkimų.

Kiti JAV prezidento rinkimai numatyti 2024 metų lapkričio 5 dieną. Tai bus 60-ieji prezidento rinkimai šalies istorijoje, per kuriuos bus išrinktas 47-asis JAV prezidentas.

 

N. Haley buvo paskutinė D. Trumpo varžovė dėl respublikonų kandidatūros į prezidentus. Apie pasitraukimą iš rinkimų ji paskelbė kovo 6 dieną.

Kampanijos metu N. Haley iškovojo pergales Kolumbijos ir Vermonto apygardoje. Ji netgi pralaimėjo D. Trumpui savo gimtojoje Pietų Karolinos valstijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(12)
(-10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)