„Krizė prasidėjo. Xi Jinpingas vargu ar išgyvens.“ Audra Kinijoje  (7)

Ekspertas pranašauja Kinijai pavojingą įvykį, kurį Xi Jinpingas vargu ar išgyvens.



© China News Service (CC BY 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%E4%B9%A0%E8%BF%91%E5%B9%B3_Xi_Jinping_20221023_01.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Ivanas Jakovina sako, kad JAV valdžia gali priversti Kinijos ekonomiką žlugti. Jis pasiūlė, kaip ir už ką amerikiečiai galėtų „atkeršyti“ kinams:

„Amerikiečiai, tiesiogine prasme, rašiklio brūkštelėjimu gali nusiųsti bet kurį pasaulio banką „į kapines“. Tiesą sakant, tuo jie dabar grasina Kinijai, tai yra, grasina uždrausti bet kokiam bankui naudoti dolerį ir viskas, galima manyti, kad šio banko nebėra. Amerikiečiams, manau, bus tam tikru mastu netgi malonu tai padaryti su kinais, kurie visai neseniai sakė, kad tuoj numušime amerikiečius nuo pirmosios pasaulio šalies pjedestalo, mes patys užimsime šią vietą, o JAV liks antra, besivejančia valstybe. Tai neįvyko, o amerikiečiai dabar gali labai gerai sutrypti kinus“, – sako Jakovina.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, kavos aparatai, belaidžiai siurbliai, išmanūs multimetrai, 3D spausdintuvai ir kt. (Video)
3392 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ILIFE H70 Plus“ - belaidis dulkių siurblys

2) „Artillery Sidewinder X3 Pro“ - ypatingai geros kainos 2024-ų metų 3D spausdintuvas

3) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

4) „BLITZHOME BH-CM1503“ - aukščiausios kokybės kavos aparatas

5) „ANENG 683“ - išmanusis multimetras

6) „FunWater“ - pripučia SUP irklentė

Išsamiau

„Be nekilnojamojo turto sektoriaus, be nusistovėjusio eksporto ir mirštančios bankų sistemos, Kinija gali išgyventi tokią krizę, kokios ten nebuvo nuo kultūrinės revoliucijos, ir Xi Jinpingas tai puikiai žino. Vargu ar jis tai išgyvens“, – paaiškino Jakovina.

 

„Kinijos ekonomika dabar yra dviratininko, kuris stovi vienoje vietoje, pozicijoje. Kažkas ateis iš šono, pastūmės, ir ši ekonomika žlugs, todėl kinai dabar yra labai pažeidžiamoje padėtyje. Atvirai pasakius, krizė jau prasidėjo“, – sako Jakovina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(335)
(31)
(304)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (7)