Ūžia visas pasaulis. 34 kaltinimai. Teismas skelbia verdiktą  (1)

Dabar D. Trumpas gali sulaukti arba laisvės atėmimo (iki 4 metų) arba lygtinės bausmės.


D. Trumpas
D. Trumpas
© Gage Skidmore, CC BY-SA 3.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Donald_Trump_by_Gage_Skidmore_5.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-31 Ūžia visas pasaulis. 34 kaltinimai. Teismas skelbia verdiktą  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prisiekusieji pripažino buvusį JAV prezidentą Donaldą Trumpą kaltu pagal visus 34 kaltinimus dėl dokumentų klastojimo, dėl neteisėto pinigų sumokėjimo pornografinei žvaigždei – bet tai nesutrukdys jam kandidatuoti į JAV prezidentus.

Tai praneša CNN.

Pažymima, kad Manheteno prisiekusiųjų teismas buvusį JAV prezidentą Donaldą Trumpą pripažino kaltu dėl verslo įrašų klastojimo, siekiant nuslėpti grynųjų pinigų mokėjimus už „slaptą romaną“ 2016 m. Kaip pažymi CNN, D. Trumpas tapo pirmuoju buvusiu prezidentu, nuteistu už sunkų nusikaltimą. Iš viso prisiekusiųjų svarstymai, prasidėję gegužės 30 d., truko maždaug 11 valandų.

Mini kamera tik 9,99€! 1080P, naktinis filmavimas, judesio daviklis, WiFi, APP ir kiti privalumai
3804 5

Fantastiškos kainos kamera

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Nuostabaus funkcionalumo

Išsamiau

Dabar D.Trumpas gali sulaukti arba laisvės atėmimo (iki 4 metų) arba lygtinės bausmės. Be to, CNN mano, kad buvęs JAV prezidentas, jau ne kartą apskundęs teismo sprendimą, dar kartą žengs panašų žingsnį ir apskųs apkaltinamąjį nuosprendį – o tai gali gerokai pavėlinti nuosprendžio (šiuo metu numatyta liepos 11 d.) paskelbimą. Tuo tarpu buvęs prezidentas liks laisvėje ir lauks nuosprendžio – prokurorai užstato nepareikalavo.

 

Priduriama, kad netrukus po nuosprendžio D. Trumpo advokatas Toddas Blanche'as paprašė teisėjo Juano Merchano ginamąjį išteisinti, nepaisant apkaltinamojo nuosprendžio – teisėjas šį prašymą atmetė.

Verta pažymėti, kad tai nedraudžia nuteistam nusikaltėliui kandidatuoti į JAV, kur rinkimai vyks lapkritį, prezidento postą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(5)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: