„Leisk jam sėdėti. Čia gi Vitiokas peštukas“ (Foto)  ()

„Tai šakutė netinkamo dydžio, tai patiekalas jam nepatinka, tai arbatos neatnešė.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas vėl pareiškė „kitokią nuomonę“. Jis paskelbė, kad Vengrija nori neleisti Europai „įsitraukti į karą su Rusija“.

Orbano pareiškimai ir veiksmai neturi įtakos įvykių eigai. Kažkur kažkas sulėtėja, bet „procesas vyksta“, pasiremiant Orbano demagogija.

Tačiau mums vis tik reikia rasti kokį nors įvaizdį Orbano elgesiui. Vėl ir vėl tas pats.

Svečiai susirenka į šventę ir kažkas, truputį išgėręs, pradeda prie stalo skandalus kelti. Tai šakutė netinkamo dydžio, tai patiekalas jam nepatinka, tai arbatos neatnešė. Jis sėdi prie stalo krašto ir niurzga. Kaimynai žiūri į jį ir gūžčioja pečiais. Kažkam atsibosta ir iškelia klausimą: „Gal jį pakelt iš už europietiško stalo?“.

Tačiau kiti prieštarauja: „Nereikia. Leisk jam sėdėti. Čia gi Vitiokas peštukas. Visi priprato. Niekas ant jo nepyksta. Žiūrėk, rusai savo pokyliuose turi kažkokį Medvedevą. Jis apskritai chuliganas, griūva po stalais ir nieko neįvyksta! Jie jį ima, nupurto ir vėl pasodina. Mūsų Vitiokas peštukas yra angelas, palyginti su juo“.

 

Su ironija rašo „Telegram“ kanalas „SerpomPo“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(20)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: