Rusijos propaganda netveria džiaugsmu. Kas nutiko Pugačiovai  ()

Uždrausta atvykti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos dainininkei Allai Pugačiovai ir rusų komikui Maksimui Galkinui, viešai pasmerkusiems Rusijos teroristų invaziją į Ukrainą ir išvykusiems gyventi į Izraelį, uždrausta atvykti į Maldyvus.

Maldyvų prezidento svetainėje pasirodė įsakymas, kad Izraelio piliečiai į Maldyvus nekeliaus, nes jau kelis mėnesius Maldyvų gyventojai rengia protestus prieš izraeliečius. Ir, prisiminkime, Galkinas ir Pugačiova turi Izraelio pilietybę.

„Dabar žvaigždžių pora negalės mėgautis Maldyvų grožiu“, – rašė Rusijos žiniasklaida.

Rusijos propaganda netveria džiaugsmu. Įdomu tai, kad okupacinės šalies propagandinė žiniasklaida kažkodėl pažymi draudimą būtent Pugačiovai ir Rusijos Federacijoje užsienio agentu pripažintam Galkinui.

 

Izraelio valdžia sureagavo į Maldyvų prezidento sprendimą. Be to, izraeliečiai buvo raginami kuo greičiau palikti salą, nes Izraelio užsienio reikalų ministerija negalės jiems suteikti pagalbos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(95)
(-70)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: