„Toliau nieko gero.“ Kiek realus pilietinis karas Rusijoje (Video)  ()

Režimo žlugimas nebus taikus.


V. Putinas
V. Putinas
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_(24.06.2023).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželį sukanka metai nuo „Wagner“ lyderio Jevgenijaus Prigožino maišto pradžios. Jis vos nepasiekė Maskvos ir rimtai išgąsdino Vladimirą Putiną. Tačiau tuomet Vakarų politikai baiminosi, kad J. Prigožinas tikrai užgrobs Kremlių ir laimės.

Apie tai labdaros fondo „Sėdinti Rusija“ pirmininkė Olga Romanova pasakojo „24 kanalui“ ir paaiškino, kad Vladimirą Putiną Vakarai suprato jau seniai. Tačiau visi žino, kad tokio režimo žlugimas nebus taikus.

Taiki revoliucija Rusijoje neįmanoma. V. Putiną gali pakeisti kitas diktatorius, bet kol kas visi kalba tik apie dabartinio Kremliaus vadovo nušalinimą nuo valdžios.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji elektros jungikliai, endoskopai, 3D spausdintuvai, lazeriniai graviruokliai, įrankių komplektai ir 10in1 šakotuvai (Video)
3552 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Tongou Tuya Wifi DIN RAIL Switch“ - išmanusis elektros jungiklis

2) Puikios kainos endoskopas

3) „BIQU B1“ - puikios kainos 3D spausdintuvas

4) „SCULPFUN S9“ - rekordinės kainos lazerinis graviruoklis

5) „TOPSHAK TS-CH4“ - puikios kainos 39 vnt. įrankių rinkinys

6) „BlitzWolf BW-NEW TH5“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

Išsamiau

„Aišku, kad toliau nieko gero nebus. Bus permainos, neramūs laikai tarp elito ir ne elito. Žmonės stengsis išlaikyti valdžią ir išgyventi. Jie neturės laiko Ukrainai“, – pažymėjo Olga Romanova.

Po to gana tikėtina, kad Rusijoje gali prasidėti baisus pilietinis karas. Jis užprogramuotas ir nuo to nepabėgsi. Tada pagaliau rusai sutelks dėmesį į vidinius konfliktus ir nustos žudyti ukrainiečius.

Be to, įdomu stebėti, kaip keičiasi rusų propagandistų rašomi komentarai. Dabar jie teigia, kad Rusija turi didelį mobilizacijos potencialą. Todėl neva yra galimybė kautis labai ilgai. Tačiau tuo pat metu Ukrainoje pamažu miršta okupantai.

 

„Tai mato jų žmonos, šeimos, tėvai, kurie kada nors gali suvokti, kad ir jie turi teises. Tada turėtume tikėtis riaušių, revoliucijos. Bet tikrai nebus ramu“, – pridūrė Olga Romanova.

Taigi pilietinis karas anksčiau ar vėliau įvyks, nes V. Putinas padėjo jam visus pamatus. Nesvarbu, kodėl jis atsiras: dėl mobilizacijos, politikos ar ko nors kito. Tačiau rusai turi suprasti, kad jie turi teises, o V. Putinas taip pat turi pareigų.

Maskvoje vyko mobilizuotųjų žmonų mitingas. Jame pareikalauta, kad vyrai būtų grąžinti namo, ir norėta susitikti su naujuoju Gynybos ministerijos vadovu Andrejumi Belousovu. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(1)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()