„To nėra buvę per visą istoriją.“ Rusijos ekonomika „perkaito“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2024-06-05 14:55
ekonomika auga, rublio verte kyla. ieskom slieku subinej? UA baigiasi amunicija ir kareiviai. Kontraatakos retorika keicia ginybos pranesimai, net neberaso apie didelius rusu nuostolius. JAV rinkimai nieko gero nezada. Ko belieka tiketis? Kad putka uzvers kanopas?
Absoliutas 2024-06-05 17:10
rusnaciai spygavo, kad sankcijos neveikia ir kad ju ekonomika kyla. ekonomika kilo kol buvo rezervu kuriais rusnaciai kimso skyles. Bet rezervai ne amzini ir jie baigesi. Maratonas dar net neipusejo, o rusofašistanas jau pradeda dusti. Taip jau nutinka, kai karas suvalgo visus rezervus ir nera kaip jo papildyti, nes visi pinigai išleidziami raketoms. Rusnaciu ekonomika buvo paremta iskastinio kuro pardavime. Kai prarado pacia pelningiausia rinka ES, dabar Kinijai parduoda tik maza daly to ka parduodavo ES ir su kosminem nuolaidom. Gazprom pirma karta per 30 metu patyre milijardinius nuostolius. Dejavu po Afganistano karo 1979-1989 blogio imperija tiesiog subyrejo.
Kyborg 2024-06-05 20:22
Kaip tai neberašo? Kiekvieną rytą būna pranešimai apie rusų nuostolius ir dėl mėsos šturmų jie pastaruosius ~1,5 mėn dideli kaip niekad. Natūralu, kad vakarų žiniasklaida jau "pavargus" ir kasdieninės ataskaitos taip plačiai nebepublikuojamos. O rublio vertė yra dirbtinai palaikoma įvedus apribojimus kokia valiuta galima atsiskaityti už rusų energinius šaltinius. Bet šita priemonė tuo pat metu numušė rusų gaunamą kainą (priversti ženkliai pigiau parduot), bei mažina patį eksportą.