Pasiruošę bendradarbiauti su teroristais. Kremlius pramušė dugną  ()

Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas žada „pragaro ugnį“.


D. Medvedevas
D. Medvedevas
© Government.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dmitry_Medvedev_govru_official_photo_2.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas parašė apie „didelį užsienio politikos pokytį“ po to, kai Vladimiras Putinas paskelbė apie galimą Rusijos ginklų perdavimą neįvardintoms „trečioms šalims“, galinčioms smogti JAV ir jų sąjungininkams. Taip Kremlius sureagavo į leidimą Ukrainos gynybos pajėgoms naudoti Vakarų ginklus Rusijos Federacijos teritorijoje, siekiant apsisaugoti nuo agresijos.

Savo žinutėje „Telegram“ kanale Kremliaus ruporas socialiniuose tinkluose vaikiškai skleidė miglą, „klasifikuodamas“ tuos, kurie tariamai gali gauti Rusijos ginklus ir smogti į šalis, teikiančias karinę paramą Ukrainai.

Fantastiškos Android planšetės tik 73€! Beprotiškas kainos ir kokybės santykis („V61“)
2817

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Geros savybės ir kokybė

Išsamiau

„Tegul Jungtinės Valstijos ir jų sąjungininkai dabar patiria tiesioginį Rusijos ginklų panaudojimą iš trečiųjų šalių. Šie asmenys ar regionai sąmoningai neįvardijami“, – rašė jis ir pridūrė, kad tai gali būti bet kas, nepaisant politinių įsitikinimų ir tarptautinio pripažinimo. JAV yra jų priešas.

Taigi Dmitrijus Medvedevas, einantis aukštas Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojo pareigas, iš tikrųjų pripažino galimą Rusijos bendradarbiavimą su tarptautiniais teroristais. Taigi Kremlius atsidūrė tame pačiame lygyje su ISIS ar „Hamas“, kur, tiesą sakant, neoficialiai buvo ilgą laiką.

 

Tuo pat metu V. Putino pakalikas žada pasidžiaugti sėkmingu Rusijos ginklų panaudojimu prieš taikinius JAV ar sąjungininkų šalyse, tikėdamasis kuo daugiau aukų.

„Tegul rusiškų ginklų panaudojimas dar neįvardintuose „regionuose“ būna kiek įmanoma destruktyvus jiems ir mūsų oponentams, o „jautrios valstybės, tiekiančių ginklus Kyjivui“, tegul dega pragariškose liepsnose. Ir mes džiaugsimės jų sėkmingais smūgiais mūsų ginklais prieš mūsų bendrus priešus!“ – rašė apsėstasis Kremliaus juokdarys.

Prezidentas Joe Bidenas suteikė Ukrainai leidimą apšaudyti amerikiečių ginklais karinius taikinius Rusijos teritorijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(14)
(-14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()