Tai didžiausias smūgis nuo karo pradžios. Rusija atsisveikina su doleriu ir euru  ()

Jungtinės Valstijos trečiadienį gerokai išplėtė sankcijų Rusijai sąrašą.


Valiuta
Valiuta
© Emilian Robert Vicol from Com. Balanesti, Romania, CC BY 2.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Money-Euro-USD-LEI_53073-480x360_(4791385567).jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-14 Tai didžiausias smūgis nuo karo pradžios. Rusija atsisveikina su doleriu ir euru  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos bankų antrinės įmonės Rusijoje sustabdė mokėjimus doleriais ir eurais, rašo „Forbes“.

Keli bankai Kirgizijoje iš karto nustojo pervesti pinigus iš Rusijos Federacijos ir priešinga kryptimi, teigiama oficialiose kredito įstaigų svetainėse.

Vienas iš pirmaujančių pozicijų respublikos finansų rinkoje užimantys bankai pareiškė, kad šiuo metu neveikia šios pervedimų sistemos: „Astrasend“, „Unistream“, „Contact“, „Zolotaya Korona“, „Sberbank-Online“.

„Mbank“, kuris taip pat yra vienas populiariausių Kirgizijos rinkoje, įvedė apribojimus dirbti su rubliais.

Fantastiški žvejybos rinkiniai! Dvi meškerės, ritės, valai, guminukai, sukriukės, kabliai, krepšys ir kt.
1605

Fantastiškos kainos rinkinys

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Išsamiau

„Dėl valiutos kurso nepastovumo ir galimų staigių svyravimų valiutų rinkoje įvestas laikinas apribojimas sąskaitoms rubliais ir kortelėms (papildymas, pervedimai, konvertavimas)“, – rašoma banko svetainėje.

Dar penki Kirgizijos bankai pranešė įvedę apribojimus sandoriams „sąskaitoms doleriais – rublis/doleris konvertavimui“.

Taip pat pranešama, kad Rusijoje veikiančios Kinijos bankų dukterinės įmonės po JAV sankcijų Maskvos biržai sustabdė užsienio prekybos atsiskaitymus doleriais ir eurais ir padidins atsiskaitymus nacionalinėmis valiutomis, rubliais ir juaniais, teigia šaltinis, susipažinęs su situacija.

 

Jungtinės Valstijos trečiadienį gerokai išplėtė sankcijų Rusijai sąrašą, įtraukdamos šimtus naujų vienetų, įskaitant Maskvos biržą, kuri dėl to buvo priversta paskelbti apie prekybos JAV doleriais ir eurais nutraukimą nuo birželio 13 d.

„Tie Kinijos bankai, kurie, nepaisant visko, dirba Rusijoje, turėjo galimybę per Maskvos biržą atlikti atsiskaitymus doleriais ir eurais. Ir į savo Kinijos banką  vykdė mokėjimus... Per Kinijos bankus buvo galima atsiskaityti doleriais ir eurais. Šiandien 10 valandą ryto gavome iš jų informaciją, kad jie kol kas sustabdė atsiskaitymus šiomis valiutomis, nes birža šiuos sandorius uždarė“, – sakė šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(1)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()