„Propagandos platinimas“ prieš „šiukšlių atakas.“ Dvi šalys greitai artėja prie konflikto  ()

Šalyje griežtai draudžiamos bet kokios Vakarų kultūros apraiškos.


Garsiakalbiai pasienyje
Garsiakalbiai pasienyje
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=i3GkMKrJm9A&t=194s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėja atnaujins transliacijas per garsiakalbius pasienyje su KLDR, reaguodama į „šiukšlių atakas“, rašo „ABC News“ leidinys.

Šiaurės Korėjos pasienio zonų gyventojai pirmą kartą nuo 2016 metų galės išgirsti Pietų Korėjos naujienas, transliacijas ir muziką – tai, kas jų šalyje yra draudžiama.

KLDR gyventojai patenka į informacijos burbulą, kurį jiems sukūrė Šiaurės Korėjos propaganda. Šalyje griežtai draudžiamos bet kokios Vakarų kultūros apraiškos.

[Vokietija] Fantastiškai geros kainos 4in1 suvirinimo aparatas. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
1485 4 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Nuo gegužės pabaigos Pchenjanas į pietus paleido daugiau nei tūkstantį oro balionų, prie kurių buvo pritvirtinti maišai su šiukšlėmis ir ekskrementais. Šiaurės Korėja pavadino šį veiksmą atsaku į „propagandos medžiagų“ platinimą iš Pietų Korėjos.

Birželio 9-osios naktį buvo paleista apie 330 „šiukšlių kamuolių“ - 80 iš jų pasiekė tikslą, o likę kamuoliai galėjo nukristi į KLDR teritoriją, praneša „Yonhap“, remdamasis Pietų Korėjos Jungtinių štabų komitetu. Dauguma kamuolių nukrito į jūrą, patikslino Pietų Korėjos kariuomenė.

 

1963 m. Pietų Korėja pradėjo naudoti garsiakalbius, kad kritikuotų KLDR režimą ir aukščiausią šalies vadovybę, tačiau 2004 m., vykdant Korėjos atšilimo politiką, ši praktika buvo nutraukta, nors transliacijos per garsiakalbius buvo atnaujintos keletą kartų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(2)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()