„Pasiruošęs kapituliuoti.“ Artėja įdomūs įvykiai  ()

Senstantis diktatorius „pramiegojo“ situacijos pokyčius valdžios sitemoje.


A. Lukašenka
A. Lukašenka
© Stop kadras | https://ha.wikipedia.org/wiki/Alexander_Lukashenko

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

A. Lukašenka sparčiai praranda vidinę politinę kontrolę šalyje, rašo kanalas „Belarusskaja Vyvedka“.

Kanalo šaltiniai teigia, kad A. Lukašenka prarado neoficialią „Belaja Rus“ partijos vadovybės kontrolę, kuri vykdoma per Užsienio žvalgybos tarnybos žmones ir tiesiogiai iš V. Putino administracijos Kremliuje.

„Belaja Rus“ dabar yra ideali priedanga Maskvos kontroliuojamai Rusijos įtakos agentų grupei. Ši grupė sumaniai įsiliejo į A. Lukašenkos ir jo rato vertybių sistemą ir virto įtakinga grupe, propaguojančia savo asmeninius ir Rusijos strateginius interesus.

Geopolitikos nešamas A. Lukašenka beatodairiškai susilpnino vidaus politinio antstato kontrolę, leisdamas jai iš tikrųjų virsti „galios partija“, taip pat masiškai ir tvirtai įsiskverbti į naujai sukurtą „Baltarusijos Asamblėją“. Pasitelkus operatyvines priemones ir augančią neformalių Rusijos pasaulio ideologinių lyderių įtaką šalyje, Maskvai pavyko perorientuoti kitas Baltarusijos partines struktūras (komunistus, LDPR ir kt.) į platų bendradarbiavimą (pavaldumą) su „Belaja Rus“ ir jos „nuomonės lyderiais“.

[Mažiausia kaina istorijoje] Tik 11,99€ už nuostabių galimybių išmaniąją vaizdo stebėjimo kamerą: 1080P, spalvotas naktinis filmavimas, judesio davikliai, signalizacija, APP ir kt.
2384 8

Mažiausia kaina istorijoje

Galioja tik pirmiems 100 vnt.

Fantastiškai geras funkcionalumas

Išsamiau

Ši vadovybė, ne be sumanių politinių strategų iš Užsienio žvalgybos tarnybos ir Kremliaus administracijos, buvo suformuota tik iš „rusų pasaulio“ atstovų, kurie po 2020 m. įvykių sumaniai mėgdžiojo diktatorių, pasitelkdami šimtus tyliųjų A. Lukašenkos statistų, ir jais besinaudojantys. A. Lukašenkai maitinamas pseudopatriotizmas, pagrįstas kitaminčių medžiokle, kruopščiai užmaskavo tikruosius prokremliškos grupuotės, išaugusios silpstančio diktatoriaus pašonėje, ketinimus. Kremlius nuosekliai maitino „prorusišką penktąją koloną“, formuodamas „naujojo elito“ politinę ateitį broliškoje respublikoje. Neformali „ateities valdžios partijos“ vadovybė sustiprėjusi pradėjo auginti metastazes į jautriausius A. Lukašenkos sukurtos iliuzinės stabilumo salos sektorius.

 

A. Lukašenkos administracijos pagrindinė ideologinė valdyba, žiniasklaida ir tinklaraščio sfera, Kultūros ministerija ir Švietimo ministerija atsidūrė neapsakomoje V. Gigino ir jo komandos kontrolėje. Pasislėpę už kitaminčių valymo, dabartiniai „Belaja Rus“ savininkai per trejus metus sugebėjo praktiškai ištrinti visuomenėje viską, kas pačių baltarusių kasdienybėje asocijuojasi su tikrai liaudišku ir baltarusišku, palikdami tautinę Kremliui priimtiną dekoratyvinę atributiką. 

Taigi dabar paslėpta Kremliaus priežiūra yra ne tik didžiausia paties A. Lukašenkos partija, pagrindinis diktatoriaus administracijos ideologinis padalinys, bet ir didžiausia šalies žiniasklaida, laikraščiai, trolių provokatorių armijos, taip pat pati vidaus kariuomenė. 

 

Senstantis A. Lukašenka ir jo begalvė administracija, Saugumo Taryba ir KGB vienbalsiai „užmigdė“ trapią stabdžių ir atsvarų pusiausvyrą A. Lukašenkos sistemoje ir leido vis akivaizdžiau formuotis greitam perversmui nomenklatūroje Kremliaus naudai. Kol kas sunku kalbėti apie terminą, nes Maskva nustatys „X“ laiką, bet kalbame apie daugiausiai kelerius metus, kai A. Lukašenka bus priverstas atsistatydinti spaudžiamas „prorusiškų jaunųjų vilkų“. Jis pats juos išaugino – pseudopatriotus iš savo paties sukurtų valdžioje esančių partijų.

Šaltiniai nurodo faktus, pagal kuriuos A. Lukašenka „vaidina kvailystes“, neužkirsdamas kelio neigiamiems padariniams sau ir šaliai. Yra nuomonė, kad jis pagaliau pasirengęs kapituliuoti Maskvos naudai mainais už savo ir savo aplinkos neliečiamumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(10)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()