„To Rusijoje dar nebuvo.“ Putiną lydi naikintuvai Su-30SM (Video)  ()

Anot rosZMI, anksčiau Rusijos prezidentas tokių saugumo priemonių griebdavosi tik užsienio kelionių metu.


Su-30SM
Su-30SM
© Alan Wilson (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sukhoi_Su-30SM_71_red.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas antradienį (birželio 18 d.) pirmą kartą po 10 metų lankėsi Jakutske. Ypatingo dėmesio sulaukė jo lėktuvo lydėjimas naikintuvais Su-30SM. Apie tai rašo Rusijos „Agentstvo. Novosti“.

Pastebima, kad tai pirmas vizualiai patvirtintas atvejis nuo karo pradžios, kai Rusijos prezidento lėktuvą, skrendantį virš Rusjos, lydėjo naikintuvai.

„Prieš tai naikintuvai prezidentą lydėjo tik užsienyje“, – pažymėjo Rusijos žurnalistai.

[EU+Kuponai] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
1739

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Ypatingai žema kaina

Specialūs kuponai

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Visų pirma, tokios saugumo priemonės buvo taikomos Rusijos Federacijos prezidento skrydžiams į Baltarusiją, Kazachstaną, Uzbekistaną ir JAE.

2023 metų gruodį Rusijos gynybos ministerija netgi paskelbė filmuotą medžiagą, kurioje užfiksuoti naikintuvai Su-35, lydėję Putino lėktuvą skrydžio į JAE metu. Tada Peskovas tai paaiškino saugumo sumetimais.

„Regionas neramus, ir jei JAE ir Saudo Arabija yra stabilios, saugios šalys, tai kaimyninis regionas, tikrai pilnas pavojų ir nenuspėjamumo“, – žurnalistai citavo Rusijos prezidento atstovą spaudai Dmitrijų Peskovą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(11)
(-9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()