„Putino meilužės“ paslaptis atskleista  ()

Tai kažkodėl negalioja A. Kabajevos lėktuvui.


Alina Kabajeva
Alina Kabajeva
© Stop kadras | https://www.facebook.com/watch/?v=5279989385396394

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Putino meiluže“ vadinama gimnastė turi, tiksliau, turėjo savo paslaptį, tačiau „Insider“ viską atskleidė. Žurnalistai tvirtina, kad Alina Kabajeva sėkmingai apeina Vakarų sankcijas... su savo prabangiu lėktuvu. 30 mln. USD vertės orlaivis yra slaptas „lanksčiausios Rusijos moters“ lobis.

Buvusi olimpinė gimnastė Alina Kabajeva daugelį metų buvo vadinama „Putino meiluže“. Įvairiuose žiniasklaidos pranešimuose rašoma, kad šiuo metu Rusijos žiniasklaidos imperijai vadovaujanti verslininkė sportininkė net turi vaikų su diktatoriumi. Oficialiai Vladimiras Putinas niekada to nepatvirtino, nepatvirtino ir ji. Prabangus A. Kabajevos gyvenimas nuo karo Ukrainoje pradžios nebuvo toks lengvas kaip anksčiau dėl Vakarų sankcijų.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Tik 53€ už Android planšetes, energijos stotelės, garso stiprintuvai, endoskopai ir kt. (Video)
1940 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „N-ONE NPad Y1“ planšetė - puikios kainos ir kokybės modelis

2) „POPDEER S500“ - 500W, 518,4Wh portabili energijos stotelė

3) „Sunbuck AV-660BT“ - 2000W garso stiprintuvas

4) „BlitzWolf BW-CS7“ - belaidis HDMI siųstuvas-imtuvas

5) Puikios kainos endoskopas (5 arba 10 metrų ilgio)

6) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

Išsamiau

O gal tai tik teoriškai? „Insider“ žiniomis, „Putino meiluže“ vadinama sportininkė apeina amerikiečių ir britų sankcijas... savo prabangiame lėktuve.

Pasak žurnalistų, cituojančių muitinės tarnybos duomenis, lėktuvas turi įprastą prieigą prie paslaugų, kaip ir prieš karą, nes jį eksploatuojančios bendrovės „Russair“ sankcijos, su kuriomis susidūrė dauguma Rusijos oro linijų, neveikia.

 

Tai kažkodėl negalioja A. Kabajevos lėktuvui, kurio dalys pirktos iš JK, JAV, Prancūzijos, Kanados. Kaip priduria „Insider“, „Russair“ turi ryšių su „Breeze LLC“, kurią kontroliuoja V. Putino žmonės.

Alina Kabajeva su Rusijos diktatoriumi siejama nuo 2008 m., kai „Moskovskij Korespondent“ parašė apie jos tariamus santykius su V. Putinu. Paskelbus tekstą apie šią aferą, laikraštis greitai buvo uždarytas, oficialiai dėl finansinių problemų. 2013 metais V. Putinas išsiskyrė su žmona Liudmila ir, anot Aleksejaus Navalno, neseniai paslaptingomis aplinkybėmis mirusio pataisos darbų kolonijoje, greitai vedė Aliną.

 

„Page six“ neseniai rašė, kad A. Kabajeva pastaraisiais metais V. Putinui pagimdė net keturis vaikus, įskaitant dvynius, o „Sonntagszeitung“ išsiaiškino, kad ji su V. Putinu turi tik du sūnus – 5 ir 9 metų. Niekada nebuvo jokio oficialaus Rusijos prezidento ir buvusios olimpinės gimnastės santykių patvirtinimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(7)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()