„100%.“ Kada bus internetinis balsavimas Lietuvoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SPeed_FANat1c 2024-06-22 13:05
O tai kaip kokioj estijoj veikia? Beje kai ekau balsuot, tai oape buvo mano va das pavarde idedami i voka. Tai irgi kur cia slaptumas? Kita vertus ar reik slept uz ka balsuoji? Nebalsuok uz vatnikus ir nereiks slept. O jei jay halsuoji tai nebijok ir pripazint kas esi per zmogus
Hmz 2024-06-25 13:04
Tavo komentaras labai gerai iliustruoja žinomą Čerčilio posakį: "Geriausias argumentas prieš demokratiją yra penkiolikos minučių pokalbis su vidutiniu rinkėju"
assa 2024-06-25 19:53
senai sakiau, kad 100% balso teisė yra nesamonė, turėti balsavimo teisę turi būti privilegija, kurią gali gauti, pvz, atlikęs savanorišką karo tarnybą, ar ten būdamas pilietiškas,visur dalyvaujantis savanoris. Likusiai faunai minimum turėtų būti kažkoks nesunkus online politinis testas, kurį išlaikęs gali eiti balsuoti. O tai dabar balsuoja senoliai, kurie po balsavimo neberanda kaip iš salės išeiti (pats mačiau per prezidento rinkimus). Ir imho, būt gerai kad balsai skirtingus svorius turėtų- pvz, pensininko ar bedarbio balsas lygus 1. Dirbančio- 2, už kiekvieną vaiką +1 balas. verslininkui, kuris darbuotojams moka daugiau nei vid.atlyginimas +10 balų. O dabar tai marazmatikai senoliai valdo arba kokia nafig balso teisė nusikaltėliams?