„Žmonės pasirinks.“ Jis kandidatuoja į prezidentus (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lizunas 2024-06-22 12:41
20mln dolerių rinkimams?? Čia tiek balsų pirkimai kainuoja ten??
bahuriux 2024-06-23 01:16
Jis paprasčiausias šūdmalys. Vieną tokį melagį ir aferistą pažystu Lietuvoj ir kas keisčiausia jis išoriškai panašus į Arestovičių, kaip brolis praktiškai. Matyt yra toks žmonių tipas genetiškai nulemtas. Be to jis iškart parsiduotu Putinui, nes jo šūdmalystės paskutiniu metu link tos pusės juda.
EEE 2024-06-24 18:36
Panašu, jog apie jį sprendi iš komentarų, o ne jo tiesioginių pasisakymų... Kol kas jo pasisakymai, veikla, įžvalgos Ukrainai ne kenkia, Zelenskiui ir jo komandai kliūna kritikos, bet taip ir turi būti, kritika šiuo atveju tik į sveikatą...
bahuriux 2024-06-24 18:58
Jisai siūlo atiduoti Rusijai tai ką jie užsikariavo ir pasirašyti taikos sutartį ("su šetonu").
Benediktas 2024-06-24 19:03
Jisai tai, siūlo, nes mato daug bardako pas zelenskį ir trūkumus vakarų strategijoje. Jei nera strategijos labiau pasistengti Ukrainoje su valdymy ir Vakaru strategija - nera nugaleti Rusijos - tai daugiau nieko ir nelieka - atiduot žemes Rusijai ir pasirašyt paliaubas. Koks kitas variantas, jei nera strategijos nugalet Rusijos bent jau Ukrainoje. Ginklus lašina per pipetę, Ukraina visada turi 5x mažiau amunicijos ir patrankų, žmonių irgi mažiau turi. Arestovičius taip nekalbėtų, jei vakarai padėtų 5x labiau ir Zelenskis pieštų pokarines strategijas į patrauklų rytojų jau dabar. Neįsivaizduoju, kaip su dabartine pagalba Ukraina galetu išstumti rusus - jiem duoda tik kad išlaikyti frontą. Jei norim atstatyt teisingumą, tai reikia tiek Zelenskiui geriau tarkytis vidaus politikoje, tiek vakarai turi kartais labiau padeti. Jei to nebus, tai apie koki sienos grąžinimą galimakalbeti? Kelias eina link paliaubu pasirasymo ir dalies teritoriju pripažinimo Rusijos teritorijomis. Jei staiga kažkas ryškiai nepasikeis vakaruose arba Rusijoje. Vakruose nemanau kad gali kazkas pasikeisti. o Rusija dar vistiek turi daug rezervo, bent jau auksu. O Ukrainoje kurie buvo karingiausi - jau žuvo. Rusijoje aišku irgi. Nebus jokiu ryškių proveržių. Vakarai matyt eis ant Ukrainos išvarginimo, kad žmonėms nusibostų kariaut ir pasirašytų sutartį, kurie nieko nereiškia, su Rusija.
donatasv 2024-06-24 22:18
Pasakiai teisybę, kad ir kiek ji neskani ir nepatraukli bet tokia yra realybė. Negaliu uždėti pliuso už šį parašymą (nežinau kodėl) bet realiai nebūčiau geriau pasakęs. Norisi Ukrainos pergalės ir to tikimės bet yra kaip yra. Jei ruskeliui staiga neištiks ekonominė krizė Ukrainai teks kariauti dar kokius 7 metus kaip minimum, ne šeip sau kariauti bet aktyviai kovoti. Pritarčiau nuomoniai tai, kad jeigu nusileisim, ruskelis sugrįš su nauja banga pas mus bet vėl gi grįžti jam reikės ne tik atstatyti tai ką turėjo bet ir atnaujinti viską su naujom technologijom, kad nugalėt vakarus kas nelabai įmanoma. Putino mirtis su laiku atves į ruskyno kolapsą tai tvirtina istorija su tuo sugrįš ir teritorijos jei aišku to panorės ten gyvenantys žmonės.
Dannas3 2024-06-24 23:28
Tai tik eilini karta rodo, kad sumautas populistas yra ir nieko daugiau, kurio kampanija butu medziojant balsus, tu kurie noretu taikos, velnias zino kokiom salygom. Teritoriju atidavimu tikrai viskas neapsiribotu, tik aisku apie tai jis nekalbes. Zinoma butu puikus indikatorius, pamatyt tautos nora test kova toliau. Bet kokiu atveju tautos balsas turetu but svarbus, del to.
donatasv 2024-06-24 23:40
O kas geriau žudyti toliau Ukrainiečius? Jei ruskio neištiks ekonominė krizė tai karo paremta ekonomika tesis teoriškai 10 metų. Tik tiek reikės kovoti ir bandyt atsikovot su dideliu klaustuku ar pavyks. Čia ką normalu? Laukai kapų su pavadinimu didvyriai? Teoriškai baigsis karas baigsis ir putino valdymas nes nebereikės caro šalies gelbėtojo . Tuo pačiu ateis karo ekonomikos pabaiga, o kas toliau? SSRS likimas. Ne viską gali įveikt jėga. Kartais reikia dirbt galva. Lopynėlis žemės trukdo supras elementarų dalyką tokiems kaip putka nereikia žemės jam reikia karo, kad išlaikyti savo valdžią...
Dannas3 2024-06-25 07:55
Ne apie zemes lopinelius kalba eina. O apie taikos salygas. Jei Nato ir Es matys kaip savo ausis ir isliks tik prorusiska buferine zona, karas bus visiškai pralaimėta. Jei praras zemes, bet bus kaip su Suomija ar Pietu Korėja, tada gales putka paspringti tom zemem, kai tuo tarpu Ukraina nueis vakaru keliu. Ir beja situacija nera tokia tragiška. Dabar kai buvo pats sunkiausias metas Ukrainai,primink, kiek rusai zemiu uzkovojo ir kokia kaina?:)))) tik dabar vakarai atrisa rankas, leidžia smogti Rusijos teritorijoj. Ir tai gali but tik pradžia. Vakaruose retorika is leto keičiasi I teigiama puse. Zodziu nebūčiau toks pesimistas.
Pumper 2024-06-25 08:06
Nėra čia ką mum kalbėti, nes viskas priklausys nuo JAV rinkimų rezultato.
Benediktas 2024-06-25 11:16
Aš tai sakau, kad nereikia tartis su Rusija, tegu Ukraina susigražina visas žemes. Tegu Putinas pasako: prapi*au Ukrainai. Bet tam vakarai turi duoti Ukrainai 5x daugiau ginklų. Bet to nebus, todėl karas tesis dar ilgai arba iki kol išrinks Trumpą. Trumpas nutrauks Ukrainai ginklų tiekimą ir privers atiduot teritorijas Rusijai, Rusija išdalins savo pasus kontroliuojamose teritorijose ir karo nebus kokius 5-7 metus, arba nebus visai, jei užlenks Putiną kažkas - mažai tikėtina, aišku. Manau gyvens jis dar kokią 30 metų minimum, jei ne ilgiau. Todel kitas karas - po 7 metų nuo palaiubų pasirašymo. Pirmiausia ant mesos rusai varys buvusius ukrainiecius bei ju vaikus. Bet palaikau Arestoviciu: kuris sako, jei nusprendėt nenugalet Rusijos, tai eikit tada derybas, kam zudyt vieni kitus. Ir galvokit is naujo. Aišku čia blogas variantas, tiek patiems vakarams, bet jei vakarai taip nusprende, tai tegul pataupo ukrainiecius ir duoda tokias saugumo garatijas, kad pakartotinio karo nebūtų (manau vakarai nepasiruos tam ir tokiu garantiju nesuteiks). Vakarai fragmentuoti ir nepriima geru sprendimų, nes nori kariaut taip, kad ju gyventojai nesuprastu, kad vyksta karas. Vietoj to kad nugalet ir gyvent paskui normaliai.
IceBullet 2024-06-25 17:06
Is tikruju, tai mums naudingiausia, kad tas karas vyktu ten 100 metu. Kol vyksta karas ten - tikrai neprasides cia. Vakarams reikia laiko apsiginkluot iki dantu, tuo tarpu rusynas vis labiau silpsta, isnaudoja visas savo senienu atsargas, degina pinigus ir zmones. Todel ir tiekiami tie ginklai per pipete. Ukrainieciams tai aisku nieko gero.
HardAxe 2024-06-25 17:19
blogiausia bus jei tas karas po kokiu 10 metu baigsis pato situacijoj, RU bus prisitiakiusi gaminti daug resursu/kareiviu kasdieninej ekonomikoj. O mes dziaugsimes karo pabaiga.
Benediktas 2024-06-25 17:47
Vakarai stato, kad Putino rezimas zlugs. Bet kas bus jei ne zlugs? Tai reiks, kad ukrainieciai, kurie gali kazka kare lemti baigsis per 2-3 metus ir reiks arba kitu valstybiu kariams ateiti Ukrainai i pagalbą arba reiks atsisveikinti su laisva Ukraina ir laukti didesnio karo, kur ukrainiečiai+rusai eis ant mesos vardan Putino valdzios issaugojimo. Tada jau jokia Lenkija neatssilaikys, tada jau tikrai tures eiti WW3 su NATO. Manau kinai irgi pasiruos tam laikui. Didele tikimybe, kad vakarai nukelia tiesiog laiką, bet ir iššūkiai bus didesni. Bet nesimato, kad vakarai labai stengtusi tam antram roundui, pasitiki savo skaiciavimais. Tai reliai vakarai turi du pasirinkimus - palikti kaip yra, arba spausti Ukrainą pasirasyti palaiubas, prarandasnt teritorijas. Ir vakarams turbut pirmas variantas vistik priimtiniau - nukeli nemalonu fakta toliau ir tikies gal Rusija suzlugs ekonomiskai. Bet bus tokiu kurie labai stums Ukrainą i derybas - Trumpas. Kuriu popierius nieko nereiks be vakaru garantiju - būtinai kariauti su Rusija, jei Rusija vels puls Ukraniną.
Dannas3 2024-06-25 18:38
Visiškai nenustebciau, kad kuo ilgiau vakarai bandys rusus nukraujint ukrainieciu rankomis. Ir taip, tai mums naudinga yra.