„Jis neteks ir absoliutaus čempiono titulo.“ Netikėti įvykiai. Kas nutiko Usykui  ()

„Neturėjo kito pasirinkimo“.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© decrand (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/boxing-glove-boxing-sport-passion-4790853/

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-27 „Jis neteks ir absoliutaus čempiono titulo.“ Netikėti įvykiai. Kas nutiko Usykui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos boksininkas Aleksandras Usykas, kuriam šiuo metu priklauso absoliutaus pasaulio čempiono titulas profesionalų supersunkiasvorių kategorijoje, iš tiesų atsisakė IBF titulo, praneša „Tribuna“.

Usykas įrašė vaizdo įrašą, kuriame išreiškė norą atsisakyti vieno iš savo titulų ir atiduoti čempiono diržą būsimam kovos tarp Dubois ir Joshua nugalėtojui. Ukrainiečio komanda patvirtino jo oficialų atsisakymą, todėl netrukus jis neteks ir absoliutaus čempiono titulo. 

Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas, bent 300€ pigiau nei Lietuvoje „OnePlus 12“ išmanieji telefonai ir „OnePlus Buds 3“ TWS ausinės (Video)
1596 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš EU/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „OnePlus 12“ - 12-256GB, globalios versijos išmanieji telefonai

3) „OnePlus Buds 3“ - TWS ausinės su LHDC

Išsamiau

„Taip, galima laikyti, kad Usykas atsisakė IBF titulo“, – rašo „Tribuna“. 

Daugelio sporto ekspertų nuomone, Usykas taip pasielgė norėdamas padidinti intrigą aukščiausiame divizione: jei Dubois ir Joshua tarpusavyje susikaus dėl IBF titulo, o ukrainietis sugebės laimėti revanšą su Fury ir išsaugoti kitus diržus, tuomet gali būti surengta nauja kova, kurioje Usykas susikaus su naujuoju IBF diržo savininku. 

Šiuo klausimu taip pat kilo diskusija, kurią pakurstė garsus sporto žurnalistas ir analitikas Danas Rafaelis. Pastarasis pareiškė, kad Usykas nusprendė atsisakyti IBF titulo, nes esą „neturėjo kito pasirinkimo“. 

 

Pasak Rafaelio, Usykas neturėjo pasirinkimo, nes pirmojoje sutartyje dėl kovos su Tysonu Fury „buvo numatyta, kad megakovos nugalėtojas po tam tikro laiko turi atsisakyti IBF titulo“.

Į šią repliką jau sureagavo Usyko vadybininkas Egis Klimas, kuris paneigė žurnalisto žodžius ir pažymėjo, kad Usykas atsisakė titulo savo paties noru, o ne dėl neegzistuojančių sutarties sąlygų. „Tokios sąlygos sutartyje nebuvo. Usikas tai padarė, nes pats to norėjo“, – pabrėžė Klimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(6)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()