Kremlius pasiuto. Londonas, Varšuva, Praha... Tai vyksta visame pasaulyje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-07-01 22:06
Rusija priėmė logišką sprendimą - norint laimėti karą, būtina pulti priešo teritorijoje, nes jeigu to nedarysi, Ukrainos puolimas Rusijos teritorijoje galiausiai padarys savo; Vadinasi atėjo laikas duoti leidimą viską šluoti Rusijos teritorijoje. Sunaikinti karinę pramonę ir ekonomiką; Uždarinėti diplomatines atstovybes, išsiųsti visus tikėtinus agentus ir pan. Čia tik laiko klausimas kada tai turėjo atsitikti.
Mazgis47 2024-07-03 12:30
Rusai kvailą sprendimą priėmė, nes tokie dalykai reikšmingai neįtakos nei vakarų šalių ekonomikos, nei karinių galimybių, o tik atneš didesnį pyktį ir susierzinimą, taip pat ir supratimą jų visuomenėse, kad su Rusija neįmanoma nei derėtis nei kalbėtis o tik duoti į snukį, kad nelįstų. Vat dar vienas toks atvejis: http://www.technologijos.lt/n/pasaulis/ ... Paryziuje-
vanduo4 2024-07-05 23:25
Na gal ir kvailas, bet logiškas. Jie degina savo resursus tikėdamiesi kažką padaryti, o gal pavyks? Kas ten žino. Tad aktyvuoja miegančius agentus ir kažką bando padaryti. Laikas parodys kiek tai sėkminga. Beje, vakarų Pasauliui tai parodys tokio hibridinio karo efektyvumą bei asmenines silpnąsias vietas.