Dėjo iš peties. Tai jis „skatino Rusiją įsiveržti“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-07-10 13:16
Jei negalėtų gyventi be melo - jį uždraudus, neišgyventų nei dienos. Visas jo proto aštrumas panaudojamas melui kurti. Nors tokiose kalbose proto daug nereikia.
Hmz 2024-07-10 15:37
"D. Trumpo teigimu, J. Bidenas „skatino Rusiją įsiveržti“ dėl JAV karių išvedimo iš Afganistano 2021 metais." Uhu, tik sutartį su Talibanu dėl kariuomenės išvedimo pasirašė būtent Trumpas.
Dannas3 2024-07-10 16:14
Galima sakyt, kad jis turėjo galvoje, ne kad isvede,o kaip isvede. Prisimenam visi koks chaosas buvo. Bet taciau rusai pradėjo kaupti kariuomene ir personala, kai dar JAV nebuvo isvede savo kariuomenes ir dar jokio chaoso nebuvo. Bet argi eiliniam trumpo rinkėjui bus idomus tokie faktai.
Gintarinis 2024-07-10 16:28
Trump yra savotiškai trenktas, niekas dėl to nesiginčija, bet Obama ir Biden skystumas ir neryžtingumas skatino ir skatina bujoti visokiems teroristams ruskiams ir pan. Atsimenam visi, kiek raudonų linijų Obama braižė Sirijoj, visos tos linijos buvo peržengiamos ir nesulakdavo jokio atsako. 2008 m. Sakartvelo teritorijų okupaacija sulaukė tik susirūpinimo, 2014 m. Ukrainos teritorijų okupacija susilaukė gilaus susirūpinimo. Tai kodėl nepulti 2022 m. pilnu pajėgumu, kai JAV valdžioj nupušęs skystablauzdis senukas? Aišku, europiečiai su savo šrioderine-merkeline nusikalstam politika taip pat skatino barbarų agresiją.
vanduo4 2024-07-11 00:29
Kliedi jie nesamones. - JAV išvedė armiją iš Afganistano ne dėl silpnumo ar pralaimėjimo. Jų žvalgyba jau žinojo apie Putino planus pulti Ukrainą. Todėl JAV tyliai buvo nuspręsta, iš anksto, neskubant išvesti savo armiją, kad nešvaistyti resursų ir reikalui esant juos permesti į Ukrainą. - Ir dabar visi matom jog tai buvo genialus įvykių numatymas: nekariauk kelių karų vienu metu.
immortallt 2024-07-11 07:39
Prezidentas nėra diktatorius. Nepriima sprendimų vienašališkai. Kaip ir pvz. parama Ukrainai, kurią Trump'as kiek kartų blokavo? Kai Trump'as sako, kad nebūtų karo Ukrainoje, jis turi omeny, kad būtų parėmęs maskolius, kad būtų greitai užimta teritorija. Demonstruoja kietą ir kad jo klausytų putleris, bet kažkaip Krymo ir Donbaso klausimo per savo prezidentavimą neišsprendė. Dar juokingesni aiškinimai, kaip amerikiečiai paliko technikos už milijardus. Technika buvo perduota vietinei kariuomenei, kuri turėjo ginti nuo sukilėlių. Negynė. Kuo kalti amerikiečiai? Taip, pasitraukti reikėjo greitai, jei nenorėjo įsivelti į konfliktą ir ten likti. Bet iš esmės ten buvo blogas sprendimas iš vis kariuomenę įvesti, nes vietiniai savo laisvės ginti iš viso neturi jokio noro. Tai kodėl kiti turėtų ginti?
donatasv 2024-07-11 09:04
Nėra viskas tik juoda arba tik balta visur pilna įvairių pilkų atspalvių. Bidenas su Šolcu bijosi pastatyt putką į nepatogią padėtį, o putka tai išnaudoja net nemirktelėjąs. Jei trumpas nebūtų pusprotis tai būtų lyderis kuris geba tokius kaip putka pastatyt ant ausų. Atsistoja ir naglai pasako dabar bus taip arba taip, o jei nepatinka eik n... ir kur dingtų putka? Daug raudonų linijų būtų peržengta ir putkai parodyta kur jo vieta.
immortallt 2024-07-11 09:11
Kad reikia mažiau politikos ir daugiau raumenų parodyti - aš sutinku. Bet iš Trump'o išėmus beribį egocentriškumą ir įkrėtus daugiau proto, dingtų visa jo drąsa. Drąsa yra iš tikėjimo, kad jis už visus geresnis visomis prasmėmis.
donatasv 2024-07-11 09:28
Nebūtinai. Putka sėdi silnesnėje pusėje ir stato vakarų lyderius ant ausų nes jis kgb agentas. Apmokytas pastebėti oponento silpnąsias vietas ir jas išnaudot. Negana to naglas kaip čemodanas. Kaip sakė Makaronas kodėl mes sakom ko mes nedarysim, statom putką ant ausų ir sakom ką mes padarysim bet nebūtinai padarysim stumiam putką iš patogios pozicijos. Tokiais veiksmais atrasi putkos silpnas vietas ir galėsi jas išnaudot. Bet Šolcas su Bidonu visa tai nusodino nes nesugeba manipuliuoti žmonėmis ypač tokiais kaip putka.
immortallt 2024-07-11 09:48
Ne grįžtame prie to, kad su tokiais kaip putleris, pasikalbėti negali. Vakarų pasaulyje, kur vertinama žmogaus gyvybė, kol žmogaus teisės yra aukščiau, su tokiu kaip putleris niekada nesusitarsi. Trump'as ne išimtis. Iš esmės ukrainiečiams turėjo kuo greičiau duoti didelio poveikio ginklus, kurie leistų naikinti kvadratiniais kilometrais maskolių infrastruktūra kelis šimtus kilometrų iki fronto linijos. Kad ne vieną kitą degalų talpą sunaikintų, bet ištisas naftos perdirbimo gamyklas be galimybės kažką suremontuoti, nekreipiant dėmesio į civilių aukas ir darželius šalia. Kol to nėra, bet kokie gąsdinimai yra tušti žodžiai. O tokie veiksmai yra nepateisinami vakaruose ir baigsi gyvenimą nuteistas už nusikaltimus prieš žmogiškumą. Trump'as gali garsiai tik kalbėti, gi nieko realiai padaryti nereikės.
donatasv 2024-07-11 10:04
Nereikia eiti į ekstremumus kaip katik tu padariai. Naglumas būtų ne tame, kad pult naikint iškart drošt darželius ir t.t. užtektų nesilaužyt ir pasakyt taip mes duodam bombų drožt putkos orkus ir gamyklas į kairę ir į dešnią, o realybėje duot kelias, kad sunaikintų tas kelias bačkas. Kas pasikeistų? Putka pastumtas į nepatogią padėtį ir negalėtų vertinti kiaušinių dydžio. Neparodytai savo silpnos vietos, savo baimių, o nepatogioje pozicijoje putka išliptų iš savo konforto zonos. Tada jau gali pradėt manipuliuoti. Mėtai bombas ant civilių prašom papildomas kelias bombas gamykloms, darai karo nusikaltimus, prašom dar pora bazėms. Tokie veiksmai verstų putką pagalvot prieš išsidirbinėjant. Tai galima sakyt būtų padorus atsakas iš vakarų, o ne "we are praying for Ukrain..."
immortallt 2024-07-11 10:55
Ne, tokie kaip putleris nesupranta akis už akį. Realiai su tokiais asmenimis veikia tik kepenys už fanarą. Akis už akį yra silpnumas.
donatasv 2024-07-11 11:05
Veikia ir dar kaip. Pasižiūrėk putlerio atsaką kai bidono administracija pareiškė, kad su jų ginklais leis smogt į ruskio teritoriją. Tai rodo, kad skaudžių vietų putka turi bet niekas jų neišnaudoja. Dabar sprogdina ligonines ir ką? Spaudimas Ukraina totalus, vakarų bejėgiškumas absolutus, o putkai kas? Paskata dar labiau spaust? Su tokiais lyderiais eik tiesiai į derybas ir nebekankink tautos.
immortallt 2024-07-11 14:36
Nu, smogė į nemažai naftos perdirbimo gamyklų ukrainiečiai. Ir maskoliai atsitraukė? Nebebombarduoja civilių?