[ŽT] „Zombių apokalipsė Maskvoje.“ Putinas, Simonian, Solovjovas... Kas jiems nutiko  ()

Generalinis prokuroras Igoris Krasnovas pareikalavo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija nusprendė uždrausti ir išimti iš prekybos knygą, kurioje nužudomas Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas ir propagandistė Margarita Simonian.

Kaip pranešė leidykla „Freedom Letters“, tai Ivano Filippovo romanas „Pelė“, pasirodęs 2023 m., pasakojantis apie zombių apokalipsę Maskvoje.

[Vokietija] Tik 43€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
3198 5

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Pasak jos lyderio Georgijaus Urušadzės, generalinis prokuroras Igoris Krasnovas pareikalavo, kad knyga būtų atsikratyta.

Kuo konkrečiai „Pelė“ neįtiko Kremliaus režimui, nenurodoma, tačiau atspėti nesunku.

Remiantis romano siužetu, vienoje Maskvos laboratorije, kurioje Rusijos mokslininkai ieško būdų, kaip pratęsti savo diktatoriaus gyvenimą, įvyksta nutekėjimas,  todėl milijonai miesto gyventojų virsta zombiais.

 

Be Putino ir Simonian, jame taip pat yra propagandistas Vladimiras Solovjovas ir Rusijos stačiatikių bažnyčios vadovas Vladimiras Gundiajevas, kuris save vadina „patriarchu Kirilu“. Jie taip pat neišgyvena iki istorijos pabaigos.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(1)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: