KARŠTA! Trumpo komentaras po bandymo nužudyti. Žaibiška Bideno reakcija (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-07-14 11:08
Tai gali reikšti tik viena - nuo šiol nei vienas priešiškas lyderis nėra saugus. Tas pats buvo ir po teroro atakų JAV - prasidėjo operacija Irake ir Afganistane; Tuo labiau kai visi šie konfliktai siejami būtent su lyderių ambicijomis. Pašalinus lyderį, pasikeis ir sistema; P.s. Irano prezidento mirtis ne visų laikoma nelaimingu atsitikimu. Rusijos agentų pasikėsinimas į Vokietijos Reichmetal prezidentą. Žodžiu skris galvos - paprasčiausias būdas užbaigti karą.
Magnus 2024-07-14 11:51
Dabar klausimas dar ar "secret service" nežinojo, bent kai kurie, kad bus bandoma nušauti Trump'a. Aišku gali būti tiesiog aplaidumas, bet liudininkas matė kai šaulys šliaužė ant stogo bent porą minučių (!!), rodė pirštu pareigūnams ir "secret service" į šaulį, tuo pačiu galvojo "kodėl Trump'o nepatraukia nuo scenos". Bet kažkokiu būdu šaulys spėjo paleisti kelis šuvius į Trump'ą (greičiausiai) ir IŠKART po keletos sekundžių buvo nušautas. Kas per sutapimas? Jog nematė kaip sėdėjo ir šovė, bet po šūvių jau per keletą sekundžių rado, nusitaikė ir nušovė. panašu į "leisk šauti, o poto nušausim jį prieš jam prakalbant". Spekuliacija kolkas. Lauksim daugiau naujienų.
immortallt 2024-07-14 11:56
Koks tikslas gali būti pasiektas dabar nušaunant Trump'ą? Jis nėra prezidentas. Dar būtų ir turbūt nebuvęs prezidentas. Bet vat reitingai pradėjo kristi, ir staiga jį pašauna. Ausį Kol vežė pramušė skylę ir tiek. Kokius 80% duočiau, kad čia PR triukas, nes labai jau palanku viskas jam, o priežasčių pasikėsinimui nėra, ir dar tokiam viešam, asmeniui, kuris šiuo metu nėra prezidentas.
Dannas3 2024-07-14 12:10
Sužeista ausis iškart matosi, tai nebent sakysi, kad apsauginiai, parverte trumpa, nugnybo ausies dali:))) Kažin ar imanomas tokio lygio ivykis, kad iškart samokslo teorijomis neapliptu.
kestutisz 2024-07-14 12:33
šliaužimą techniškai detektuoti sunku, juolab jau labai neįtikina tas liudininkas kad tikria kažką matė. O vat šūvio šaltinį manau nustatyt moka jau dešimtmečiais. Ten jei kas ir keista, kad šaulys galėjo ramiai taip arti prieiti, bet čia gi tik kandidatas (ir dar lyg kandidatas į partijos atstovą į prezidento rinkimus, net ne prezidentą), neuždaro dėl jo visko kelių km atstumu.
Benediktas 2024-07-14 12:54
Šiaip jo jei šaut, tai galima ir po rinkimų. Dabar demokratams šauti nelabai vertėjo per anksti, jis gi dar nepriimineja jokiu sprendimų.
Pumper 2024-07-14 13:07
Keisčiausia, kad ausį tik įbrėžė, nors šaudė ale su AR-15, kurio kulka pusę galvos nuneštų, o čia net ausies nenuplėšė. Tikriausiai skeveldros kliudė - kai kurie saitai jau ir pranešinėja, kad suflerio stiklas ausį įpjovė.
bmk1245 2024-07-14 13:15
TDS'iniai leftistai racionaliai mąstyti nesugeba.
Magnus 2024-07-14 18:05
Aš tik pasikartosiu.. Atsipeikėk žmogau, jei tau dar įmanoma. 80%.. wtf?? 1. Kam Trumpui, tai daryti? Kokia nauda? Jis ir taip laiminėjo kaip reikiant prieš betkurį demokratą, jokie reitingai nekrito. Demokratai ir TV dabar tik š pila ant to Bideno, atvirai juokiasi ir nori, jį pakeisti. Kokia rizika? Režisuoti tokią nesamonę, dar su ausimi ir krauju. Būtų užtekę tik pašauti ir nušauti žiūrovus. ( Nes jam px neva. Nėra net žodžių ant kiek nupušęs esi). Filmuojamas esi iš visų pusių, liudininkų apstu, užteks kažką nesklandžiai atlikti ir išlys yla iš maišo.. Beto, Trump'as puikiai tuomet vaidint moka vidurį jo sakinio prasidėjo šitas įvykis. Viskas natūraliai vyko. Pažiūrėk 100 kartų. Tiesiog visiškai nėra nei motyvacijos tai daryti su milžiniška rizika !! Kaip paaiškinti SS aplaidumą, kažkas turės už tai atsakyti. Tiesiog jums reikia pagalvoti ant kiek nupušę esat ir kaip jūsų smegenys dirba, jei manote, kad čia Trump'o sugalvotas triukas. Žinoma , gali daryti prielaidą ir žinant faktus, duoti kokį 0,5%.. Bet ne 80%.. Debilizmas visu gražumu. Dabar kodėl demokratai, žudytų trump'ą. Nes tai vienintelis būdas išlaikyti valdžią. Ant Bideno dėl kažko pradėjo varyti, nors tai visiškai nelogiškas žingsnis prieš pat rinkimus. Logiška tik tuo atveju jei manai jog praloši ir nori geresnio kandidato, arba žinai kad bus nužudytas trumpas po savaitės. Tuo met jo, atsiribok, paruošk publiką Bideno išėjimui ir stumk stiprų lyderį. Ir žudyti geriausias momentas dabar, o ne kai bus prezidentas. Ir lengviau ir mažesnis atgarsis!! Tiek motyvas, tiek mažesnė rizika yra demokratų pusėje. IR TAI, AŠ DUOČIAU TIK KOKIUS 30% kad tai demokratų užsakytas darbas. Greičiausiai tai padarė tik pavienis antifa, leftistinis idiotas, panoręs būt didvyriu tarp debilų.
lizunas 2024-07-14 18:19
Na iškart ir aš galvojau jog ausis buvo sužeista kai jį parvertė. Bet dabar atsiradus daugiau video matosi jog pradėjus šaudyt ir čiumpa už ausies. Šiaip 5cm truko iki tikslaus šuvio. Bet juokingos moterys, kurios toliau filmuoja su telefonu nors į jos pusę ėjo kulkos…