Trumpas pribloškė pasaulį. Ką pasakė po pasikėsinimo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2024-07-15 08:57
Joks normalus žmogus, po pasikėsinimo į jį, kad ir nelabai sėkmingo, nebūtu dar kartą atsistojes ir pareiškes "fight" tris kartus. Arba jis buvo šoko būsenoj ir/arba užvartojes kokso, ar kažko geriau. Išvis kažkoks siurealizmas, įvykiai politikoj šiame amžiuje yra labai keisti ir nenormalūs.
Benediktas 2024-07-15 09:04
Manau Rusijos Dūma ploja atsistojus. Viskas pagal planą. Jų draugas smarkiai padidino šansus laimėti USA rinkimus. O tada ir paliaubų sutartis, bei naujos žemės išplėštos prieš UN taisykles, ir prieš visą vakarų politiką. Kinų valdžia džiaugiasi ne mažiau - jei pavyks Rusijai, pavyks ir jiems - žaidžiant tais pačiais metodais. Trumpo vietoj, visada vaikščiočiau su liemene, samdyčiau trigubą apsaugą, ir kalbas sakyčiau už stiklo sienelių. Tikrai jį bandys nušauti dar ir dar. Tik jau gal profai. Nes tapes prezidentu Trumpas keis visą administracija - tame tarpe ir saugumo. Išvis kaip seniau rašiau - Amerika artėja prie pilietinio karo ir suirutės. Va tada ir gali nustoti veikti NATO 5 straipsnis, ir tada sugriuna visas NATO ir visa vakarų galybė, kuri ant saugumo pastatyta, bet ir ant bailumo, kaip dabar matome. Va šito momento laikia ir jį kuria rytų diktatoriai. Čia mūtų kertinis momentas lūžyje. Bet tam turi Amerika būti sąmyšyje. Prie jo sparčiai artėjam
Hmz 2024-07-19 13:06
Oi nesakyk. Jei žmogui davė į galvą adrenalinas, galėjo visaip reikštis. Plius nepamiršk, kad iki tol sakė kalbą, tai dar ir užsivedęs galėjo būti nuo kalbėjimo.