„Tai lemtingas sprendimas Ukrainai.“ Rusijai bus isterija. „Pilnai uždrausti šalyje“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-07-19 12:17
Kiaura valdžia, kam jie daro antraleilius dalykus,sukeliančius ažiotažą, vietoj to, kad sprestu rimtus klausimus - ekonomika ir kaip laimet karą. Taiki pas juos pilna pacius stačiatikiu - skaldo patys save. Valdžia - dal*ajobų. Būčiau prezidentas - vetuočiau tokį įstatymą. Po karo gali ten kažką žiūrėti, bet ne dabar.
Hmz 2024-07-19 12:25
Straipsnį bandei skaityti? Kas priėmė įsakymą? - Rada. Kas užsiima ekonomika? - Vyriausybė. Kas nesugeba suprasti, kad tai skirtingi dalykai? Teisingai, Benediktas.
Benediktas 2024-07-19 12:53
O tai Rada - ne valdžia? Rada prie ekonomikos nedirba visai, negalvoja geresniu istatymu verslui ir t.t?
Hmz 2024-07-19 12:57
Konkrečius "geresnių įstatymų verslui" projektus - į studiją. Lietuvoje ir taip gyvas velnias bliaunančių, kad "valdžia nieko nedaro", tik va paklausus, ką ji turėtų padaryti, prasideda vapaliojimai - "didinti algas", "gerinti ekonomiką" ir pan.
Benediktas 2024-07-19 13:00
Nuimti mokescius imonems, kurios gamina ginklus bet kokio tipo. Nemokamai duoti sklypus ir atvesti komunikacijas, supratastinti leidimus, paremti ir duoti valstybinius uzsakymus. Čia pirmiausiai atėjęs į galvą. Nes nesurantu kodel dar vis reikia rinkti aukas, kad kariams nusiustu dronus, kur ant kelio surinkineja ar perka kazkur is uzsienio brangiai.
Hmz 2024-07-19 13:17
1. "Nemokamai" nieko nebūna, nes turtas nenukrenta iš dangaus. Esi girdėjęs vatnikų pasakojimų, kaip prie ruso "nemokamai" duodavo butus? 2. Ginkluotę gaminančios įmonės negauna valstybinių užsakymų? Aš šokiruotas. Nėra gėda neišmanyti ekonomikos. Gėda lįsti patarinėti, kai nieko neišmanai.
Benediktas 2024-07-19 13:22
Blyn, šalis kariauja dėl išlikimo - ginklų reikia. Kur dronai dabar vienas efektyviausiu ir pigiausiu ginklu, kuriu labai truksta. Ir kažkas prades verkt, kad kazkam dave nemokamai sklypa ir atvede komunikacijas ir 10x pagreitintomis salygomis dave leidimus? Eina ji ... tada. Jiem ne pajamu, o ginklu pirmiausia reikia. Gali biedniau pagyvent. Va tokius istatymus turi riiminet, kad paskatinti zmones kurti ginklius kareiviams. Tiklas - išsaugoti valstybę. O jie atsiskiria nuo stačiatikių. Tam gaišta laiką karo metu. Neturi Rada ką veikt. Galų gale priešina savo piliečius, kurie gina Ukrainą - ir stačiatikiai ir ne stačiatikiai. Po karo tokius dalykus galima daryti - geriausiu atveju.
kestutisz 2024-07-19 13:35
Kiekvienas dronas kainuoja, gerai kad savanoriai dar gali sau leisti vieną kirtą surinkt, atimant iš savęs ar išzyziant iš kitų tuos na realiai bent 400e/vnt. O jų reikia daug. Labai daug. Kaži ar kokia valstybė galėtų sau leist juos rinkt masiškai ir dovanot.
Benediktas 2024-07-19 13:40
Ukraina yra tokia valstybe - kuri gauna is vakarų paramą ir darbo jėga nebrangi. Kur tuos dronus pigiau surinkt, nei kokioj Lietuvoj ar Lenkijoj. Plius us surinkima moki savo pilieciams. Nekalban apie kitas salis. Čia jei kalbant aie pinigų panaudojimo efektyvumą. Kur individuliai surenka per zmoniu paramą yra vieni pinigai, o kur valstybe gali skirti is Milijardu kuriuos duoda JAV ar ES kitas reikalas. Vienu žodziu Rada turi vien tik tokius istatymus priiminet ir neklaidziot i lankas, kur su karu ir ekonomika nesusieje. Pas juos viskas gerai su ekonomika? Korupcijos nera? Niekaip šitas įstatymas nepadeda jiems lengviau laimėti karą. Jei nelaimėti, tai nepadeda lengviau priešintis Rusijai. O kaip tik - pablogina galimybes. Jei bus derybos dėl paliaubų, jei Ukraina neturės jėgų, jaučiu Rusija lieps gražinti. Ir grąžins, nes nebus kur dingt. Apsipazorins valdžia dar kartą. Avinai, patys skaido savo visuomenę, kuri sudaryti ne vien iš grynų ukrainiečių.
punktyras 2024-07-19 19:21
Rusijos stačiatikių bažnyčia (RPC) yra Rusijos valstybės padalinys, pilnas popų – FSB šnipų. Įsiveržimo metu ji palaikė Maskvą. Taikos metu būtų galima gaudyti juos po vieną. Bet dabar vyksta karas ir Ukrainai laimėti jie tikrai niekaip nepadeda.
Kyborg 2024-07-19 19:44
Rusų bažnyčia nesusijus su karu? Rimtai? Toks jausmas, kad vienintelis tavo informacijos šaltinis yra technologijos.lt. Bet esi didžiausias ekspertas ir po kiekvienu straipsniu tavo komentarų kaip pritriesta. Sumažink savo SPAM'ą, tą laiką skirk informacijos paieškai kituose šaltiniuose. Gal šiek tiek praplėsi savo akiratį ir nustosi nusišnekėt, nes paskutiniu metu su tavim kuo toliau tuo blogiau.
HardAxe 2024-07-19 23:03
galėtų juos visa europa uždraust ir turtą areštuoti, bent pasijaustų...