„Iškart buvo apsuptas sargybinių.“ Kas nutiko M11 greitkelyje (Video)  ()

„...kiek snaiperių sėdėjo po kiekvienu krūmu, kiek sraigtasparnių kontroliavo šį maršrutą.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-23 „Iškart buvo apsuptas sargybinių.“ Kas nutiko M11 greitkelyje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lada Aura“ bandomojo važiavimo metu Kremliaus diktatorius buvo be neperšaunamos liemenės ir kaklaraiščio, tačiau saugumo aplink trasą lygį sunku įsivaizduoti.

Rusijos Federacijos prezidentas Vladimiras Putinas išbandė naują Rusijos automobilių pramonės gaminį „Lada Aura“. Jis asmeniškai sėdo prie vairo ir važiavo šiauriniu Tverės aplinkkeliu – naujai atidaryta M11 greitkelio atkarpa, jungiančia Maskvą ir Sankt Peterburgą.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai!
3911 6

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Rusijos opozicijos žurnalistas Igoris Jakovenko „24 Kanalui“ pasakojo, kodėl V. Putinas bandomojo važiavimo metu buvo atsisegęs marškinius ir be neperšaunamos liemenės, kuria dėvi viešuose renginiuose jau daug metų.

Kremliaus propagandos paviešintuose kadruose matyti, kad diktatorius važiavo lydimas didelės automobilių kolonos, o sustojus iškart buvo apsuptas asmeninių sargybinių. Anot I. Jakovenko, V. Putinas turi didžiausią asmens sargybą visoje planetoje, kokios negali sau leisti joks kitas pasaulio lyderis, o saugumo priemonės yra pačios kruopščiausios, kokias tik galima įsivaizduoti.

 

„Vargu ar kada nors sužinosime, kiek dešimčių kilometrų teritorijos aplink šį automobilį buvo išvalyta, kiek snaiperių sėdėjo po kiekvienu krūmu, kiek sraigtasparnių kontroliavo šį maršrutą“, – sakė I. Jakovenko.

Žurnalistas pridūrė, kad per paskutinę V. Putino inauguraciją Maskva buvo „išvalyta“ visiškai. Tokias saugumo priemones galima palyginti tik su Šiaurės Korėjos diktatoriaus Kim Jong Uno apsauga, mano opozicionierius.

 

Anot jo, Vakarų šalių lyderiai saugomi kur kas mažiau. Tai liudija, pavyzdžiui, tai, jog JAV žuvo keturi prezidentai, dar tris buvo bandoma nužudyti.

„Tai susiję ne tik su tuo, kad JAV yra laisvas ginklų nešiojimas, bet ir su tuo, jog nėra tokių milžiniškų išlaidų už pirmojo valstybės asmens apsaugą“, – pridūrė Igoris Jakovenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(11)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: