„Mano didžiausi įtarimai pasitvirtina.“ Slaptas Trumpo planas. Kas bus su Ukraina (Video)  (41)

Kokios yra Rusijos diktatorius viltys jei D. Trumpas atvyks į Baltuosius rūmus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žmogaus teisių aktyvistas Vladimiras Osečkinas išsakė „rožines diktatoriaus V. Putino svajones“, kurių išsipildymo nekantriai laukia Kremliaus vadovas. 

„Kuo daugiau laiko praeina, tuo labiau suprantame, ką D. Trumpas turi minty, kai sako, jog pagal kažkokį planą per vieną dieną baigs karą. Visas pasaulis suglumęs: kaip įmanoma, gal jis turi burtų lazdelę, bet dabar viskas stoja į savo vietas. Jo politikos kontūrai yra akivaizdūs, o mano skepticizmas ir didžiausi įtarimai pasitvirtina, nes jis ir jo komanda patys pradeda tai reikšti.“

Vladimiro Osečkino interviu su Petru Zalmajevu galite peržiūrėti „YouTube“ kanale. Rusijos opozicionierius ironiškai kalbėjo apie V. Putino kliedesius, kurių tikroviškumą jis nuolat palaiko:

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Energijos stotelės, palapinės, monitorių šviesų juostos, išmanieji nuotraukų/video rėmeliai, dulkių siurbliai ir kt. (Video)
2637 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-23/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FlashFish P66“ - 260W, 288Wh, portabili energijos stotelė

2) „iMars“ - rankinis dulkių siurblys

3) „BlitzMax BM-ES1“ - monitoriaus šviesos juosta

4) „MUDIRO EW-S05“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

5) „Frameo“ - išmanieji nuotraukų/video rėmeliai

6) Palapinių rinkiniai - skirti 2-4 asmenims

Išsamiau

„Jei Kremliaus užkaboriuose dar yra likę šampano ar kito putojančio vyno, tai, esant tokiems D. Trumpo pareiškimams, ten tikriausiai kaskart atidaroma dar viena šampano dėžė, nes apskritai viskas vyksta būtent pagal rožines diktatoriaus svajones. V. Putinas tiki, kad galima įsiveržti į nepriklausomą valstybę, nebaudžiamai nužudyti daugybę žmonių, paimti tūkstančius karo belaisvių ir kankinti juos koncentracijos stovyklose, o tada kandidatas į JAV prezidentus pasakys, kad  taikomos sankcijos dabar bus panaikintos ir padėtis bus atšaldyta“.

 

Tada žmogaus teisių aktyvistas pasakė, koks yra D. Trumpo „taikos planas“ Ukrainai: „Akivaizdu, kad tokiomis sąlygomis D. Trumpas nepasakys V. Putinui: „Išeik iš okupuotų teritorijų, išlaisvink okupuotas žemes, išvesk kariuomenę ir Rusijos piliečius iš Krymo: mes įtvirtiname Ukrainos vientisumą“.

„Akivaizdu, kad slaptas planas, kurio D. Trumpas nenorėjo pasakoti – bandyti parklupdyti Ukrainą ant kelių, pradėti diktuoti sąlygas V. Zelenskiui ir kviesti jį perduoti teritorijas V. Putinui, nes diktatorius, kiek suprantu, nesiruošia palikti okupuotų teritorijų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(43)
(-28)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (41)