„Mano didžiausi įtarimai pasitvirtina.“ Slaptas Trumpo planas. Kas bus su Ukraina (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-07-22 19:46
dar vienas kliedesių ciklas. Tai koks tas planas?
Benediktas 2024-07-22 20:19
Tagi sakė - užbaigs karą per 24 val. Kokie variantai? Man atrodo tik vienas realus politikui, kuris nori vykdyti izoliacionistinę politiką. Atiduot Rusijai –+, ką užgrobė ir baigtas kriukis.
donatasv 2024-07-22 20:27
Koks realus atiduos Ukrainą putkai? Čia tavo realus? Padėliojam scenarijų pagal tave. 1. Trumpas pasako atiduodam žemes putkai. 2. Zelenskis parodo fucką. 3. Trumpas laužosi kol neateina momentas kai pradeda lūžinėti frontas. Ir kas tada? Nori pasakyt trumpas nusileis putkai ir leis paimti Ukrainą? Ai palauk jau matėm tokį scenarijų išlindo trumpas ir pats pareiškė duodam ginklų. Blogiausia kas bus pareikalaus bapkių iš Ukrainos ar Europos kapitalistas trumpas tik to ir siekia užkalt bapkių, bet tikrai nesiruošia nusileist putkai tą jau matėm.
Benediktas 2024-07-22 20:49
Kodėl taip? Gali pasakyti, kad jei Rusijai neužtenka, ką užgrobė, duos Ukainai pačius naujausius ginklus ir dideliais kiekiais. Koks manai būtų Putino atsakymas? Kariauti toliau? Zelenskis parodo fucka - aš to ir tikiuosi, iš Euroos taip pat tikiusi pagalbos Ukrainai, nepaisant Amerikos, kad net be Amerikos Ukraina galėtų laikytis. Tai žinoma, kad turės reaguoti į situaciją, bet jei iš Europos nebūtų pagalbos, po Trumpo tokio pareiškimo, tai Zelenskui fucką tektų nuleist, nes rezultatas bus dar neigiamesnis. Koks dar gali būti Trumpo variantas karą užbaigti per 24val.? Gal jis jau pakeitė planą, bet niekam naujo nesako, bet visada minėjo 24h.
donatasv 2024-07-22 21:08
Ne pirmas JAV prezidentas kuris prieš rinkimus pareiškia, kad užbaigs karą vos tik taps prezidentu, o po visko dar labiau įplieskia. Mano supratimu trumpas nelabai turi plano, kad užbaigtų karą ir jo tikslas nėra užbaigti, o ameriką padaryti pasaulio centru vėl. Pažiūrėk į jo retoriką viską padarysim tik duokit bapkių, o Europa toks savotiškas lepšis su šolcu priešakyje nenustebčiau jei trumpui pareikalavus susimokės. Skirtumas tarp bideno ir trumpo, kad jam sumokėjus nemanau, kad tas myš į batą ir pasakys jokių atakų ruskyno teritorijoje, o trumpas naglai ir aiškiai pasakys putkai per susitikimą. Make america great again nebus nusileidus putkai, nebus parodžius silpnumą bet iš viso to jis bandys padaryt biznį.
Benediktas 2024-07-22 22:52
Visų pirma jis kalbėjo visada apie izoliacionistinę politiką, tai karai, ne Trumpo planuose, todėl iš karto kelia sąlygas, kad niekas nesitikėtų pagalbos. Antra, kodėl iš silpnumo - man atrodo pats Zelenskis sutiks atiduot teritorijas, nes paskaičiuos, kad tik su Europos pagalba neįmanoma bus atsilaikyt, pritruks amunicijos. Pasirašys, kad po 5 metų reikes pravesti rinkimus užgrobtose teritorijose ir kaip žmonės nubalsuos. Trumpas juk jau sake, kad Ukraina yra per silpna, kad laimėtų prieš Rusiją, todėl vienintelė logiška baigtis - derybos. Trumpas bus sustabdęs didelį karą, kuris vyko tris metus, ir apsaugojo Ukrainą nuo užgrobimo ir apsaugojo dar pusę milijono žmonių nuo mirties per 24 val. Zelenskis gi pats paskutinių metu pastoviai kalba apie derybas su Rusija, nesvarbu, kas jai atstovaus derybose.
donatasv 2024-07-22 23:22
Per kurias vietas trumpas izoliuojasi? Jo retorika yra gan paprasta. Mokėkit arba eikit na... kas ištiesų yra fair deal. Mes (europa) pakankamai ramiai gyvenam ir gyvenom neinvestuodami perdaug į karo pramonę kai tuo tarpu JAV vystė viską. Pažiūrėk dėl ko kyla problemos JAV. Kaip pusmetis taip kelia skolos limitą, o tai silpnina pačią JAV. Skurdina juos pačius, o su silpna JAV silpnesni būsim ir mes. Tas pilietinio karo gandas ir krūvos nepatenkintų neatsirado iš gero gyvenimo. Tai jei sulauksim atiduodamų žemių reiškiasi Europa pašykštėjo.
immortallt 2024-07-23 07:26
Taip pat pasisako už prekybos ribojimus, realiai prieš glaudesnius ekonominius santykius su ES. Yra prieš krūvą pasaulinių iniciatyvų. JAV skolos limito kėlimas yra pačios JAV vykdomos politikos pasekmė. Ar sakai reikia 10+ lėktuvnešių, net ir vykdant pasaulio policininko funkciją, kai visas likęs pasaulis neturi tiek kartu sudėjus? Čia jau net nekalbant apie krūvą market failures sukurto reguliavimo, šalyje, kuri laiko save laisvės šalimi, labai jau daug kraštutinio socializmo apraiškų. Ir JAV skola, nors procentais atrodo baisiai, realiai apie pusė skolos yra finansuojama kitų valstybės aparato dalių. Pas mus pvz. iš valstybės biudžeto buvo paskolinta SoDrai ir tokia skola nebuvo fiksuojama kaip valstybės skola. Po to dar tą skolą iš viso nurašė. Pas juos būtų fiksuojama kaip valstybės skola ir niekas tikrai nenurašytų.
donatasv 2024-07-23 10:31
O kur būtume dabar jei ne JAV investicijos? Europa, Kanada, Australija, Japonija visi sėdėjo ir mėgavosi ramiu gyvenimu, kol JAV į tą laiką investavo. Galų gale atėjo toks kaip trumpas ir pasakė mes privalom mažinti visa tai ir visas pasaulis su visais partneriais eikit velniop arba chebra pradedam galvot ir dalijamės našta. Išdalyk tą 10 lėktuvnešių per visas šalis kurios sėdi po JAV skėčiu bus daug? Kiek JAV turi problemų dabar? Pagrindiniai centrai išsiplėtė tiek, kad nesugeba žmonės įsigyti būsto benamių skaičiai auga, norma tapo vaikyt mašinas iš pakelių kuriose žmonės gyvena. Žmonės renkasi kas svarbiau sveikatos draudimas ar būsto išlaikymas dėl to nemažai žmonių bijosi net eit pas daktarą, kas europoje būtų nesuprantamas dalykas. Regionai po gamybos pasitraukimo tapo nepatrauklūs nors būstą gausi daug pigiau bet darbo neturėsi. Taip galutiniam taške turim tai, kad pačios JAV susikurtos problemos su Kinija spaudžia pačią JAV mažinti kažkurią sritį, kad galėtų gaivint savo šalį, o visi partneriai ką atsako? Mums patogu būt po JAV saugumo skėčiu gal nieko nekeičiam? Tai ką tu nori pasakyt lai JAV mažina investicijas ir nebevaidina pasaulio policininko? Tuomet reikia investuot patiems ko ir reikalauja trumpas grasindamas nato išardymu. Nes jei jie mažins investicijas, o mes sėdėsim kaip sėdėjom kur atsidursim?
immortallt 2024-07-23 11:21
Na į "taiką investavo" tai siekdami plėsti savo galią ir įtaką, vystyti tų pačių ginklų eksportą. Vidinės problemos mažai susijusios su kariuomenės mastu. Pradėti būtų galima nuo švietimo, kur ikiuniversitetinis švietimas, valstybinis, yra žlugęs. Žlugęs didele dalimi dėl to, kad mokytojams valstybiniame sektoriuje alga yra garantuota. Per metus JAV mokytojų atleidžia mažiau nei Lietuvoje turbūt per savaitę. Nes atleisti yra beveik neįmanoma. Miestų planavimas lievas niekaip nesisieja su kariuomene. Nori dešimtmilijoninių miestų su individualių namų milžiniškais plotais - taip nesigauna. Sveikatos draudimas - patys prisidirbę, kai ligoninės priklauso draudimo įmonėms. Ir šitie punktai kol kas nė vienas nereikalauja ekstra pinigų. Ir kodėl JAV negali susimažinti savo kariuomenės - nes didžiulė pramonės dalis dirba ant kariuomenės aprūpinimo. Lobizmas šiuo klausimu ten dar stipresnis, nei naftos. Ir niekur nesakau, kad Europa neturi savo naštos nešti, kas dėl gynybos, bet aiškinti, kad dėl gynybos išeinama iš ekonominių susitarimų - tai kaip sakyti, prišikau į batą, nes vakar man už saldainį pinigų negrąžinai.
Dannas3 2024-07-23 11:27
Nu ne nuo trumpo viskas prasidejo. Vos tik subyrejo ssrs ir nebeliko pagrindinio prieso, nebeliko ir tokio didelio poreikio ieskot sajungininku ir palaikyt tvarka. Poto amerika pradejo vis labiau savo reikalu ziuret.Trumpas tik igarsina izoliacine politika, nors realiai ir pries ji buves Obama rupinosi uzsienio politika labai minimaliai. Bande vidaus reikalus ziuret, su obamacare ir t.t. Retai keliavo pats, bei nlb jam ir idomus uzsienio sveciai buvo. Zodziu izoliacine politika, tai ne vieno prezidento mintis, o jau 30 metu besitesianti strategija.
Benediktas 2024-07-23 11:59
Amerika pati turi būti suinteresuota, kad Tavanas, Ukraina liktų. O čia bando Trumas pateikti, kad jam nesvarbu, tipo jei norit, tai mokėkit - kitaip mums nesvarbu. Čia melavimas sau ir kietiems, jei Amerika nori neprarasti įtakos pasaulyje, t.y. neizoliuotis. Taivanas ir taip moketų - savo žmonių gyvybėmisn ir sugriauta infrastruktūra, jei kiltų karas. Kaip Ukraina dabar moka, kad NATO nerieiktų nieko daryti, tame tarpe ir amerikonams. pvz Ukraina neturi iš ko moket pinigais amarikai ar NATO. Trumpo tokius areiškimu - užsakitau, kaip amerikos santykių su sajungininkais bloginimu - šantažo būdu. Dar net nesant JAV prezidentu. Jis santykius gerina tik su diktatoriais, o su normaliom valstybėm - tik blogina. Visai kaip norėtų Putinas, kad amerika darytu.
donatasv 2024-07-23 12:47
Nebeliko priešų? Ar tik ignoravom augančias grėsmes?
donatasv 2024-07-23 12:55
Nebesvaik kaip mažas vaikas. Amerika taip susiskaldžius nebuvo nuo 1861 metų kada įsiplieskė pilietinis karas. Galėsi reikalaut, kad jie gintų tavo ir visų kitų šiknas sunteresuotai kai jie tarpusavyje šaudysis bandydami išsiaiškint kas svarbiau tavo šikna ar jų ubagas kuris net pas daktarą nueit negali nes įsiskolins tiek, kad pusę gyvenimo mokės.
Benediktas 2024-07-23 13:22
Tai aš ir sakau, kad Amrika suka izoliavimosi keliu. Nereiks ilgai laukt ir kokie kinai pradės Amrikai subinę spardyt. Jau dabar varo iš Afrikos, išvarys ir iš Azijos. Išvarys ir iš artimųjų rųtų ir rytų Europos. Bet varo ne tos šalys, o kinai su rusais ir užima amarikonų pozicijas. Todėl ir sakau, Trumpo planas - atiduot rusam Ukrainos žemes, nes jie nensuiteikę, padaryti taip, kad tos žemės sugrįžtų Ukrainai. Viskas - silpnos JAV politikos dėka. Europoje politika irgi silpna. Gerai pasistengus iš anksto ir suderinus su EU bei įvarius Zelenski į padėtį, kur nėra geresnio pasirinkimo, gal ir per 24 val pavyks. Svarbiausia reik pagrasint Putinui, o tas turi sutikt - reikia tokį spektaklį suvaidint.
donatasv 2024-07-23 13:41
Nusimest dalį naštos nėra izoliacinė politika. Kai visas pasaulis ėjo taupesnio gyvenimo lik jie 5litrų variklį kliurkino. Visi didžiuosiuose miestuose propagavo viešajį transportą, dviračius ir visas kitas miesto apkrovas nuimančias priemones jie iš 5 juostų kelio darė 10. Dabar pareina pagirios kai diktatūros išnaudodami amerikoną atsitiesė patys.
Benediktas 2024-07-23 13:43
O tai kinai su rusais užimdami amerikonų pozicijas - prisiima naštą ar galimybes, įtaką, galią ir pinigus?
donatasv 2024-07-23 14:01
Gera vieta laisva nestovi be amerikos tos vietos tik diktatūroms įdomios. Amerikai reikia reformų, kad išlaikyt tą galią kuri yra, negana to reikia partnerių pagalvos, o parneriai kaip tu bliauna, kad trumpas neduoda, o 50% tautos verkia, kad į 5litrų džipą salerkos užpilt negali ir viskas ką karpė tai soc paslaugas per paskutinius 20 metų kurias turėjo vystyti lygegriačiai bet dominavimas buvo svarbiau. Kol galų galią priėjo bedugnės kraštą. Mes kėlėm savo soc paslaugas ir domonavimas mums buvo dzin tai prašom dabar ir gaunam rezultatą apie kurį tu ir rašai.
Benediktas 2024-07-23 14:09
Tai jei amerikonas iš visur išeidinėja - tai ir yra izoliacinė politika, kai visas fokusas nusikreipia tik į tai, kas vyksta Amerikoje, o tuščią vietą užims kinai su rusais ir nuo to amerikonui bus tik blogiau ateityje, jei užleis įtaką diktatūroms. Bus per vėlu kažką keisti už Amerikos ribų, jei toks noras atsiras ateityje - jie jau kontroliuos daug mažiau pasaulyje. Vienu ž. amrikonai atiduoda iniciatyvą kinams ir rusams, BRICS. Nes patys susikaidė, nežino, kaip toliau judėti, ES taip pat. Vakarai tikrai nekovos, kad Ukraina atgautų žemes iš Rusijos, Ukrainiečiai kovos, bet jiems nepavyks, nes vakarai neduos jiems reikiamos pagalbos.
immortallt 2024-07-23 14:16
Atsisakyti bendros prekybos politikos ir bendrų ekonominių programų, kurios būtų kėlusios tiek ES, tiek JAV ekonomikas yra našta? Mhm. Pasitraukti iš susitarimų investuoti į AEI ir mažinti CO2 - taip, irgi čia naštos mažinimas. Tuo tarpu kinai jau aplenkė JAV per šviesmečius.