„Mano didžiausi įtarimai pasitvirtina.“ Slaptas Trumpo planas. Kas bus su Ukraina (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2024-07-23 14:30
Kaip kas supranta. Amerika susiduria su problemomis į mus (europą, nato) kreipiasi ir sako chebra darom ką nors nes nepatempiu, o gauna atsakymą kokį paskutinius 10 metų? Tu prisiėmiai atsakomybes tu ir sukis. Tai nu jo galima vadinti, kad izoliuojasi priverstinai.
donatasv 2024-07-23 14:35
Tai nori pasakyt žmonės iš gero gyvenimo palaiko trumpo politiką? Kardinaliai pakeičia savo požiūri ir aklai seka nusikaltėlį nes visa amerika tik avinų banda ir nieko nesupranta?
Benediktas 2024-07-23 14:37
Kiek žinau, amerikos ekonomika po kovido atsigavo labiausiai iš visų išsivysčiusių šalių. Ir ten kaip ir labai neblogai su ekonomika. Kažin ar ekonomika yra priežastis izoliacijos.
donatasv 2024-07-23 14:48
Kažin nėra rodiklis. Tereikia pasidomėti kokios problemos su medicina, mokslu, būstu ir t.t. kai studentai neturėdami kur gyvent bandydami išsimokėt už mokslą gyvena autobusiukuose, dar negana to dirba ir perspektyvų nelabai mato nu kaži ar tokios problemos gali kelt žmonių nepastenkinimą?
donatasv 2024-07-23 21:38
Dar pridėsiu nes realiai mano išvardintos problemos sudaro tik ledkalnio viršūnę viso to kas laukia JAV. Imortal įvardijo kam JAV reikia 12 lėktuvnešių nu čia ta situacija pas juos yra go big, or go bigger ir ji yra visur. Turim miestą ar amerikonas išlips iš mašinos ir sės į viešajį transportą, kad nusigautų nuo namų iki darbo? Visame pasaulyje taip. Gatvių neplatino bet plėtė viešajį transportą, jo pasiekiamumą, lankstumą ir t.t. o amerikoje? Ne pastato trijų juostų greitkelį tilpsim visi. Pastatė 3 juostas sukišo milijardus bet kas gavosi? Gi patogu šalia greitkelio gyvent, daug laisvo ploto galima pastatyt prabangius kvartalus su dideliais sklypais namus, surengiam visą infrastruktūra paruošiam ir kas gaunasi galutiniam taške? 3 juostų greitkelio jau neužtenka statom 5, po 5 jau 7, 10. Gyvenam plačiai ir nesukam galvos? Judėt su viešuoju transportu dabar nepatogu, atstumai dideli, juolab visai JAV nelabai ir priimtina, ką daryt toliau plėst? Bėda nes kuo daugiau pleti tuo daugiau išleidi ir priežiūrai. Čia jau gaunasi ne tik, kad toliau plėst didmiesčius reikia, o dar seną renovuoti, regionai nuskalpuoti grįžti žmonės nenori, o ir grįžus nelabai yra ką veikt kaimuose. Vat ir prašau tas go bigger išaugo iki tiek, kad pradeda smaugt net ir pačią JAV iš visų įmanomų pusių.
immortallt 2024-07-24 07:33
Trump'as vieną kalbą, kitą daro, kitaip sakant š įvynioja į grąžų popieriuką ir tiki. Mano paties giminaitis, emigravęs į JAV II pasauliiame kare, irgi palaiko Trump'ą, nes tiki tuo "make America great again", o sakau tai kaip jis padarys, atsakymas paprastas - taigi vienas galingiausių verslininkų JAV, tai žinos kaip tai padaryti. Kai paklausi, kodėl per praėjusią kadenciją nepadarė, tai pradeda trypčioti, kad kažkas trukdė, bet dabar netrukdys jau. Kitaip sakant, chebra tiki pažadėtu geru rytojumi, nors nei patys supranta priežastį, nei kaip iš to išlipti. Taip JAV BVP atsigavo, bet gyvenimas nelabai gerėja, nes kainos auga vis tiek sparčiai. Susiduriama su visa eile struktūrinių problemų, kurias išspręsti net sudėtinga. Kaip Donatasv gerai įvardino, būsto problemą spręsti iš esmės reikia perstatyti miestus su visa infrastruktūra. Dominuoja ten privatus turtas, kaip įsivaizduoji tai turėtų įvykti? Tada yra švietimas, sveikatos apsauga, nusikalstamumas. Va vakar užmačiau, ISM studentė išvažiavo į JAV su work & travel, pateko į apšaudymą. Išgyveno, bet kiek suprantu galvos trauma - mokytis iš naujo vaikščioti ir kalbėti, kad atgauti bent dalines funkcijas. Kokia tikimybė Lietuvoje būti atsitiktinai pašautam iš kovinio ginklo, ne dujinio, orinuko ar šratasvydžio? Per savo gyvenimą neprisimenu tokio atvejo. Buvo susišaudymų tarp mafijozų. Buvo kai meilužį nušauna. Buvo kai taikosi į daug grynųjų besinešantį, bet ne atsitiktinai studentę, kad pašauna. Dabar va neva ir Trump'ą atsitiktinai panašus studentas sugebėjo įveikti visą apsaugą, kuri turbūt per mėnesį kainuoja kokius šešis nulius. Normali šalis, tikrai.
Dannas3 2024-07-24 08:07
Nebeliko tokiu, su kuriais per plauka grestu branduolinis karas. Manau,zinai ta istorija, kai to isvengta tik vieno zmogaus deka. Kiekviena salis turi problemu. Jav ne isimtis, bet teigt kad pvz dabar eilinis amerikietis gyvena blogiau, nei anksciau gyvene, nemanau kad yra tiesa. Pvz dabartiniai rasistiniai nesutarimai yra kruopelytes,tai kas dejosi pries 50 metu.
Pumper 2024-07-24 08:08
Tai kad nebuvo ten ką įveikti. Legaliai nusipirko, legaliai atsinešė - nusikaltimą įvykdė tik šūvio metu, nes open carry valstija pačių respublikonų iniciatyva.
immortallt 2024-07-24 08:52
Ant stogo užsikabarojo ir neva apsauga nematė, nors pačių žmonės ant aplinkinių stogų turėtų būti?
Benediktas 2024-07-24 09:09
Dabar respublikonai medžios demokratų kandidatą, jei lenks Trumpą apklausose.
donatasv 2024-07-24 18:31
Nesuprask manęs klaidingai aš nepalaikau trumpo puikiai suprantu, kad jis šneka tai ką nori girdėti žmonės, o daro visai ką kitą. Nėra taip, kad visi jo sprendimai kliedesių pilni bet demokratams reiktų pasitemt. Taupyti demokratai taupo tą parodė Ukrainos rėmimo pavyzdys tempė iki paskutinio nors galėjo išlyst ankščiau. Demokratai panašiai kaip mūsų konservatoriai padaro kareikia bet arogancija aukščiau visko. Negano to dėl mažos informacijos sklaidos (ko siekia, kas turėtų gautis ir t.t.) pralaimi trumpui ir leidžia jam klestėti. Ukraina svarbu bet eiliniam amerikonui svarbiau jo gerovė vs Ukrainą, Europą ir visą kitą dominavimą. Tam turėtų daugiau dėmesio skirt ir atrast savas reformas ir pabrėžt labiau jas.
immortallt 2024-07-25 08:34
Eilinis, ne tik amerikietis, nesugeba mąstyti toliau šiandienos stalo. Čia didžiausia bėda. Galvoja, kad jo nekaso įvykiai Ukrainoje, bet realiai karo Ukrainoje pabaiga gali lemti Kinijos veiksmus ateityje. O tada jau amerikonus stipriai paveiktų. O dėl arogancijos, darau išvadą sau, kad ateina dėl to, kai turi nuolat atsimušinėti nuo idiotų, kurie be arugmentų ir pagrįstis kritikos, puola ir įžeidinėja asmenį, nes nieko doro nesugebi pasakyti. Tiesiog atsiriboji ir bandai išlaikyti psichologinę sveikatą.
donatasv 2024-07-25 19:25
Pas bideną visa komanda dirba, kalbos, vieši pasisakymai apgalvoti iki smulkmenų emocijos čia nedominuoja. Tarp įžeidinėjimų ir užgauliojimų yra ir kitų dalykų išdėstoma. Pakankamai svarbių neišsilavinusiai visuomenės daliai. Bidenas apeliuoja visai į kitą publiką kurie turi žinot kas yra 2+2 ir geba atsirinkt? Tik klausimas kodėl nenumetamas kaulas visiems kitiems?
immortallt 2024-07-26 09:17
Nes numetant kaulą kitiems, gali greitai prarasti pasitikėjimą iš racionalių ir iš arogantiško, patapsi dviveidžiu, populistu, išverstaskūriu ir bestuburiu. Viskas atrodo paprasta, iki kol tai reikia padaryti
donatasv 2024-07-26 11:52
O ne iš to ir atsiranda arogancijos požymiai? Mums su tais nelygis mes juos ignoruojam? Kaip Šimonytė pas mus. Labai puikiai nuima konservatorių arogancijos apraiškas. Atėjo gražulus privėmė į mikrafoną ir vietoje to, kad ignoruotų labai kandžiai, konkrečiai ir aiškiai išdėstė argumentus parodydama kodėl yra daroma būtent taip kaip daroma ir nesvarbu jei kokias problemas sprendžia, kokias socialinias grupes tai palies.
Dannas3 2024-07-26 12:40
Beda kad kandumas=arogancijai daugelio akyse.
donatasv 2024-07-26 13:32
Man labiau arogancija asocijuojasi su pasipūtimu, nesiskaitymu su kita nuomone "Nėra reikalo net rankų terliotis".
immortallt 2024-07-26 14:00
Būtent tie, kurie už gražulį balsuoja, Šimonytę už tokius "bairius" ir vadina labai arogantiška. Antra pagal arogantiškumą, lenkia tik Gabrielius, nes nuėjo į politiką, kaip ir senelis. Kai vakaruose yra normalu, kad karta iš kartos renkasi tą pačią veiklą. Įsivaizduok, pakviečia tave į laidą apie gyvenimą Lietuvoje ir akivaizdžiai rodikliai ir žmonių gyvenimo būdas rodo, kad gyvenimas stipriai pagerėjęs per 30 metų, bet pastatys priešais tave vienišą motiną su 5 vaikais nuo 4 skirtingų vyrų (2 paskutiniai vaikai, nuo to pačio vyro, bet vis tiek vieniša, kuri mėlyna nuo rėkimo plūstųsi ir klaustų, kaip jau vienišai mamai išgyventi iš minimumo. Sugalvok atsakymą, kad netaptum arogantišku, beširdžiu ir t.t. bei nebūtum populistu. Iš esmės populistai į tokią situaciją stato bent kiek mąstančius, o populistas aišku pradės pasakoti, kaip iš MMA turi galėti gyventi oriai, išlaikyti 10 vaikų, nusipirkti BMW naują, namą su baseinu ir t.t. Jie gi nieko dėl to nedarys, tik pakalbės. Jų rinkėjai nekvestionuoja, kaip tai įmanoma.
donatasv 2024-07-26 14:16
Dėl tokių nesamonių arogantiškais niekas nevadintų. Arogatiški konservatoriai vadinami dėl to, kad jie nesiskaito su kita nuomone. Ne su gražulio nuomone nors šimonytė ir tą nugesina argumentuodama kas labai sveikintina. Opozicijoje pilna politikų kurie yra padorūs ir pateikia rimtus argumentus ir nereik visos opozicijos nuleist iki gražulio lygio.
Dannas3 2024-07-26 15:46
Nejuokink su tuo skaitymusi. Opozicijos darbas kritikuot, nors daznai ir zino, kad sprendimas teisingas, o valdzios daryt darbus, ka prisizadeje programoj daug maz. Kaip zinai partiju programos ir vertybes skiriasi ir visiems neitiksi.