„Jis pakeitė religiją.“ Dabar tai prasidės  ()

Visiška nesąmonė ir beprotybė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Ivanas Jakovina atskleidė įdomų faktą apie V. Putiną, kurį Kremliaus vadovas ne veltui kruopščiai slepia. Jakovina prasitarė, kad V. Putinas pakeitė religiją ir dabar išpažįsta islamą. 

Rusiją netrukus užplūs musulmonai iš įvairių šalių, ir niekas tam netrukdys, sako Ivanas Jakovina. Verta atsižvelgti ir į tai, kad ISIS atstovai, surengę teroristinį išpuolį „Crocus“, dar nenubausti. Iš viso to galima daryti išvadą, kad V. Putinas tapo islamo šalininku. 

Apie tai Ivanas Jakovina papasakojo vaizdo įraše „YouTube“

[EU+Kuponai] Tik nuo 5,82€! Iki 500 metrų šviečiantys galingi žibintuvėliai, jump starteriai, endoskopai, pompos, trimeriai ir kėdės (Video)
2789 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-22/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis

2) 1280W trimeris, su baterija, įkrovikliu ir peiliais

3) „POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

4) „NEWTRAL Pro“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

5) „BIKIGHT X501“ - dvigubų šviestukų žibintuvėlis, šviečia iki 500 metrų

6) Puikios kainos endoskopas (5 metrų)

Išsamiau

Politikos apžvalgininkas atkreipė dėmesį į akivaizdžius Rusijos diktatoriaus ryšius su islamo atstovais. Pirmiausia jis priminė, kad R. Kadyrovui Rusijos Federacijoje visada leidžiama daugiau nei kitiems valdininkams, o jis yra musulmonas. Tada Ivanas Jakovina išsakė dar vieną niuansą: Putino žmona Alina Kabajeva yra musulmonė, o jos tėvas atvirai remia ir šlovina „Hamas“ ir „Hezbollah“ savo socialinėse paskyrose.

„Putinas tuo pat metu didžiadvasiškai atleido „Islamo valstybei“, Chorasano grupuotei teroro aktą „Crocus“, per kurį žuvo 145 žmonės (Maskvos ir srities gyventojai). Kartu Putinas pasakė, kad šį išpuolį parengė ne musulmonai iš Vidurinės Azijos, o stačiatikiai ukrainiečiai, kas, žinoma, yra visiška nesąmonė, kažkokia beprotybė, bet Putinas pasakė, kad mes nuimame atsakomybę nuo „Islamo valstybės“, ji su tuo neturi nieko bendra, kalti ukrainiečiai“, – pridūrė Ivanas Jakovina. 

 

Po to žurnalistas atkreipė dėmesį į dar vieną įdomų faktą: „Kalbos, kad Putinas iš tiesų priėmė islamą, skamba gana rimtai, nes jis beveik kasdien savo veiksmais ir artimais ryšiais įrodo, kad tai jam artima ir suprantama tema“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(15)
(-10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()