„Pavadins ją „Šiaurės Kinija“.“ Nuspręsta. Kas laukia Rusijos (Video)  ()

Taikos derybos šiuo metu neįmanomos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Markas Feiginas įvardijo pagrindines priežastis, kodėl taikos derybos šiuo metu neįmanomos: „Tezė, kad taika mums, o žemė jiems, yra beprasmė. Putinui reikia ne tik žemės: jam reikia visos žemės, visos Ukrainos. Kaip galima derėtis, kol jie nepaskelbė, kad jie gerbia suverenitetą. Pagarba Ukrainos suverenitetui suponuoja: ji gali daryti ką tik nori (jungtis į bet kokius aljansus ir daryti ką nori).

Marko Feigino interviu su Aliona Kurbanova galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

[EU+Kuponai] Mažiausios kainos istorijoje! Technologijos.lt išbandytų ir rekomenduojamų „KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas + dovanos. Ribotas kiekis
2230 2

„Back to School Sale“

„KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „KTC H27T22“ - 27 colių, QHD, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

2) „KTC H32S17“ - 32 colių, QHD, 165Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „KTC H27S17“ - 27 colių, QHD, 165Hz, lenktas žaidimų monitorius

4) „KTC H24T09P“ - 24 colių, 1920x1080, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

Išsamiau

Patyręs teisininkas išsakė savo nuomonę, kas iš tikrųjų slypi už taikos planų kūrimo. Darau išvadą, kad Ukrainai, jos sąjungininkėms ir iš dalies Maskvai tai yra žaidimas: žaidimas laukiant lapkričio, kai baigsis JAV rinkimai ir bus arba viena, arba kita pusė. Tai žaidimas, skirtas, kad ištemptų laiką laukiant rinkimų rezultatų, apsimetus, kad trokštama taikos derybų. Jei Trumpas laimės, pasakyti: „Mes visi norime taikos, visi to tikimės. Kas gi yra prieš?“

Kalbant apie Kiniją, sakykime, kad ji turi savo interesų dėl Rusijos ir Ukrainos. Jai nusispjauti ir ant vienų, ir ant kitų, neturėkime iliuzijų.

 

Jai reikia savo, ir visi supranta tą „savo“.

Visi supranta, kad Kinija už Taivaną, už savo interesus, už Maskvos susilpninimą, bet ne pralaimėjimą, kad vėliau galėtų „suvalgyti“ Rusiją ir pavadinti ją „Šiaurės Kinija“. To jie nori“, – pabrėžė advokatas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(117)
(2)
(115)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()