„Jei viskas vyks pagal planą.“ Skelbiama netikėta žinia  ()

„To neužteks niekam“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos aktyvistas Vladimiras Milovas mano, kad Rusijos diktatorius V. Putinas jau 2025 m. pradės trauktis iš karo prieš Ukrainą. Kremliaus galimybės kare prieš Ukrainą mažėja. Ateinančiais metais Putinas turės baigti savo vadinamąją „specialiąją karinę operaciją“.

Tokią nuomonę išsakė Rusijos opozicionierius ir ekonomistas Vladimiras Milovas interviu „YouTube“ kanale „Chodorkovskij live“.

Jis teigia, kad Maskva vis dar turės jėgų tęsti karą artimiausią pusmetį. Tačiau vėliau jau prasidės didelės problemos daugelyje sektorių, įskaitant ekonomiką. 

„Manau, kad 2025-aisiais metais Putinui bus akivaizdu, kad jis karo prieš Ukrainą tęsti negali... Šiemet kol kas jie dirba su tuo, kas liko, kol yra pinigų. Bet esant tokiam karo veiksmų intensyvumui, jie taip greitai išleidžiami, kad 2025-aisiais metais jų jau nebebus. Planuojamas šių metų biudžeto deficitas sudaro pusę likusios likvidžios Nacionalinio gerovės fondo dalies. Jei viskas vyks pagal planą, iki sausio 1 d. liks šiek tiek, ir to neužteks niekam. Ir teks didinti karinį biudžetą“, – sakė Milovas. 

[Vokietija] Mažiausia kaina šiais metais! Fantastiški 4in1 suvirinimo aparatai. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
3084 2

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Jo nuomone, Kremlius supranta apgailėtiną padėtį. Todėl V. Putinas ir jo bendražygiai aktyviai kalba apie pasirengimą sėsti prie derybų stalo su Ukraina. 

 

„Jis nori susitvarkyti situaciją, kol dar yra viršūnėje. Kol kas atrodo, kad jis gali viską, kad Zaporižia, Chersonas ir Donbasas yra tik pradžia. O 2025-aisiais bus visai kitoks vaizdas. Ir daug kas priklausys nuo to, kaip Ukraina ir Vakarai sugebės tuo pasinaudoti, ar sugebės suorganizuoti kokį nors naują spaudimą, kad būtų galima atsitraukti, ar bus kalbama apie tai, kad reikia užfiksuoti tai, kas yra. Bet esu tikras, kad kitais metais Putinas bus priverstas imtis praktinių žingsnių, kad sustabdytų aktyvius karo veiksmus“, – sakė Rusijos opozicionierius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(1)
(77)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()