Net sunku tuo patikėti. Ukrainiečiai iš Rusijos išsiveža rusus (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2024-08-07 19:38
Na kas nors pakomentuos, kokia to prasmė? Niekaip nesugalvoju, atitraukti rusų armiją nuo fronto manau nepavyks, išlaikyti teritorijų nepavyks, padaryti reikšmingų nuostolių, galbūt, tačiau tik kokių, dėl belaisvių ir mainų atrodytų nelogišką, bandyti daryti lanką ir apsupti rusus į katalą neįmanomą. Nesugalvoju niekaip esminės naudos.
kestutisz 2024-08-07 19:44
O kodėl nepavyks? Diversinės grupės (RDK reidai prieš tai) praktiškai nelabai sulaudavo pasipriešinimo, išeidavo labiau nes nusibosdavo (na maistas ir šoviniai baigdavosi). Dabar rusai skundžiasi kad visai blogai - eina ne šiaip, o su tiekimo linijomis, net su lauko virtuvėmis, t.y. rimtai ir ilgam. Jei prisiminti Krynkų operaciją tai ji buvo dar ir gerokai sunkesnė, be normalaus tiekimo, be užnugario ir pan. O jei rusai palaikyi frontą norės rimtai - tai gerai, tegu nuline zona tampa būtent jų miesteliai, tegu juos ir naikina FAB'ais. Plius tikrai reikės kažką atitraukti iš kitų vietų, šauktiniai ir mitingų vaikytojai normalios kariuomenės nesulaikys.
Benediktas 2024-08-07 21:23
Manau Rusija turėtų subomborduoti Kurską, kad kitų Rusijos miestų gyventojai patys nenorėtų įsileisti ukrainiečių kariuomenės.
punktyras 2024-08-07 21:58
Simetrija. Sanitarinė zona. Kai Putinas siūlys nutraukti kovos veiksmus ir pripažinti status quo padėtį, tai reikš, kad Ukrainai priklausys dalis Rusijos – tiek teliks iš Putino „Rusijos žemių rinkėjo“ įvaizdžio. Dar ir AE yra Kurčatove (~80 km nuo dabartinių pozicijų), aprūpinanti energija visą Rusijos vidurinę dalį – galimi mainai į užgrobtą Zaporižės AE. Variantas dar – sukelti neramumus RF, kurie kils, jeigu Putinas tebenorės išlaikyti užgrobtas teritorijas IR atsiimti užimtus savo rajonus – be mobilizacijos tai nepasiekiama. Artimesnė nauda – RF pajėgų atitraukimas, nes sieną prie Kursko srities saugo pasieniečiai ir šauktiniai, kurie (a) kariauti dar nemoka, (b) pasak Putino, nekariauja.