„Per 24 val. Kelias į Maskvą laisvas.“ Gali būti Kremliaus puolimas (Video)  (27)

„Ne veltui jau antrus metus sakau.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kelias į Maskvą laisvas. Karo ekspertas Romanas Svitanas patikino, kad kelias į Maskvą nėra apsaugotas, todėl galima saugiai vykti į Kremlių.

Apie tai, kas vyksta Kursko srityje, Romanas Svitanas pasakė, kad „SVO“ ten vykdo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojai. Kartu karo ekspertas pabrėžė, kad Kursko atominės elektrinės užgrobimas nėra įtrauktas į Ukrainos gynybos pajėgų planus, nes ukrainiečiai ne teroristai. Svitanas taip pat pažymėjo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi visas galimybes pasiekti Maskvą, nes šiame maršrute nėra net karinių dalinių.

Romano Svitano interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

[Vokietija] Fantastiškas kavos aparatas. Karšta/šalta kava, 5 tipų kapsulės, maksimali kokybė ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („HiBREW H3A“)
3065 4

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Karo ekspertas išsakė įdomią informaciją: „Ne veltui jau antrus metus sakau, kad kryptis į Maskvą įmanoma – ten nėra nė vieno karinio dalinio. Įšokti į Maskvą, palaidoti Leniną ir grįžti atgal per 24 valandas, niekur nepatiriant pasipriešinimo, galima. Tačiau kodėl rusai šiuos 600 km laiko siena, o ne fronto linija, greičiausiai turės išsiaiškinti mūsų kontržvalgyba“.

„Pasirodo, pas mus buvo įdomus karas: Donbasas sunaikinamas iki nulio, o pusėje nuo Oskolo į Vakarus (tai šiaurinė kryptis į Maskvą) ramu, ten net grybus renka, stovi pasieniečiai, veikia patikros punktai, visu pajėgumu vyksta prekyba, tai yra labai įdomus karas, kuris kažkodėl tapo tokiu po kovo 27. Dar kartą pasikartosiu, kontržvalgyba dar turi dirbti ir dirbti. Ir ši pasienio linija turėjo kažkada „užsidegti“. Kodėl? Todėl, kad taip nebūna, kad viena šalis kovotų su kita siauroje fronto linijoje“, – neslėpdamas pasipiktinimo sakė jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(164)
(8)
(156)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (27)