„Per 24 val. Kelias į Maskvą laisvas.“ Gali būti Kremliaus puolimas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Absoliutas 2024-08-10 20:24
Jeigu ukrainieciai pajudes link maskvos ar putinFiureris kaip didziausias bailys pabegs ar vistik liks maskvoje?
HardAxe 2024-08-10 23:02
tai jei ir liks, ką jie kam padarys? nenusiveš tiek sprogmenų, kad maskvą sulygintų greitai, o maskva - greitai arba niekaip.
vanduo4 2024-08-10 23:53
- Kad pasiekti Maskvą, reikia milijoninės armijos, nes teritorija tiesiog perdidelė. Vien Ukrainos gynybai tiek reikia, o kur dar pulti Rusiją? - Tai labai tolimas projektas, kuris dar palauks. - Beje, Ukraina išplėtė fronto liniją tik tam, kad atitrauktų Rusijos rezervus, kurie buvo paruošti pulti Donbasą. Kiek žinau, ten jau byra Ukrainos frontas, todėl Kursko akcija buvo neišvengiama. - Iki Maskvos dar tolimas kelias.
donatasv 2024-08-10 23:59
10 milijonų miestą greitai niekaip. Niekas su gėlėmės nesutiks. Kaimuose drože vienas kitą po kelis mėnesius, metus ir nepajuda, o paimt maskvą tokiu pat principu nelabai įmanoma Ukrainai. Ruskis su savo visomis galimybėmis net iki Kijevo nenuėjo. Prigožinas kitas reikalas jį rusai pasitiko su gėlėmis iš miestų išsilakstė ne tik policija bet ir kariuomenė.
Hmz 2024-08-11 02:16
Ir kodėl kitas reikalas?
donatasv 2024-08-11 08:59
Nedaug beliko tik užbaigt skaityt sakinį ir bus aišku?
Hmz 2024-08-11 09:42
Nedaug beliko - tik paaiškinti savo nuomonę, kad Prigožiną prasta liaudis sutiko su gelėm,o Ukrainos armijos tai nesutiks. Kol kas, priminsiu, neužimtas anei vienas stambesnis miestas, kur gėlyčių nešiotojai veisiasi, tad visas tavo floristinis argumentas kabo ant snarglių.
donatasv 2024-08-11 11:52
Sakai Ukrainą sutiks su gėlėmis? Čia kokių fantazijų šalį gyveni? Kritinė masė žmonių prieš nacikus kovoja, prieš nato ir visus supuvusius vakarus. Jei Ukrainos karius sutiktų kaip išlaisvintojus daug daugiau pasipriešinimo matytume rusijos viduje ir neverktų putka daryk kanors.
Benediktas 2024-08-11 12:57
Benediktas 2024-08-11 12:58
donatasv 2024-08-11 14:28
Jau visi karo pradžioje sėdėjom ir laukėm kada visgi tie rusai išeis į gatves verst putkos. Vienetai išėjo, vienetus sulaikė ir protestai baigėsi. Užkniso, nori ramiai gyvent ir nesukt galvos bet galimybių nuverst putkos nemato. Prigožinas buvo ta viltis, lyderis kuris nebijojo atsistot ir pasakyt ką reikia. Be lyderio be opozicijos kuri koordinuotų viską nieko nepadarysi. Masėms tiesiog nusišvilpt kol jų neliečia. Gali rast pilną krūva Ukrainos žmonių okupuotose teritorijose kur sako "nusišvilpt po kuria vėliava gyvent, tik duokit ramiai gyvent, be karo, be sprogimų, be žūčių ir viso kito š"
Benediktas 2024-08-11 15:06
Situacija pavojinga. Turėtų dabar Rusijos 'voienkomat'us užversti savanoriai ginti tėvynę, nereikės nei mobilizacijos skelbt, nes šalį užpuolė vokiečiu bei NATO tankai, su kryžiais ant šonų. Kas žino, gal ir NATO kariai dalyvauja operacijoje. Putinas turi mest atominę bombą dabar, jei nori įrodyt, kad nejuokauja.
Absoliutas 2024-08-11 19:43
nereikia uzimti visos maskvos… viskas ka reikia padaryti, tai nuvykti i kremliu ir suimti pagrindiny karo kurstytoja neuzauga putinFiurery. Kol kas nematau, kad eiliniai rusai pultu po tanko viksrais del neuzaugos. Greiciausisi to nebus ir judant link kremliaus, zmones tik padekos, kad pagaliau karas bus sustabdytas.
Benediktas 2024-08-11 19:46
Tai nesuimsi jo taip paprastai, jis nuskris į Vladivastoką iš Maskvos. O jei reiks dar labiau - į Pekiną. Nebent skrist su F-16.
kestutisz 2024-08-11 21:30
Kritinė masė ten tokia pat kaip ir pas mus - nedarytų nieko. Nes jie idealūs piliečiai, praktiškai ir mūsų valdžios atstovų svajonė (link kurios sėkmingai ir judama) - valdžia visada žino geriau (na kaip pvz koronos atveju) - o jei valdžia pasikeis, vadinasi na turbūt čia geresnė valdžia.
immortallt 2024-08-12 08:52
Na Maskvos tai tikrai nepaims, tik ne su tokiomis pajėgomis. Propagandos ten tiek suėdę maskoliai, kad fanatikų mažos dalies užteks neleisti ukrainiečiams eiti į priekį su nedidelėmis pajėgomis. Bet maskolių pajėgų atitrauks daug tokia ekskursija. O jei kaip spekuliuojama, pavyks užimti atominę elektrinę, atidaro daug derybinių svertų. Taip pat ir jei prispaustų eiti į derybas, įšaldyti dabartinę sieną, gaunasi įdomi situacija, kai ir maskoliams dalį savo teritorijos tektų perleisti, kas jiems būtų absoliučiai nepriimtina, tad turėtų mainais ir dalį Ukrainos teritorijų grąžinti, arba Ukrainos užimtą teritoriją paversti demilitarizuota zona. Ir ne, Lietuvoje yra kritinė masė žmonių, kurie susirenka, kai reikia, tik į populistų šou nelaksto. Prasidėjus karui susirinko didelės minios prie mūsų institucijų tik išreikšti palaikymą. Be jokio išankstinio organizavimo, be jokių autobusų, raginimų rinktis ir t.t. Kaip ir maskvašeimiams bandant kelti neramumus per vasario 16 ar sausio 13 minėjimus, labai sėkmingai pastarieji buvo nusodinti susirinkusių vietoje. Tik televizijoje kažkodėl buvo nupiešti, kad jų ten buvo daug ir girdėjosi. Realiai plojimais žmonės nustelbdavo pastaruosius, kad net negalėtų pasisakyti ar paūbauti. Dabar dar mintis kilo, galbūt ukrainiečiai tikisi ir kitas šalis, kurių teritorijas yra maskoliai okupavę, paskatinti pradėti karinius veiksmus parodant, kad nepajėgūs pastarieji apginti savo pačių sienų, net su kariaujančia šalimi, kur įtvirtinimai yra. Jei atsidarytų dar pora frontų, maskoliams apsiginti kiltų rimtų iššūkių, o ką jau kalbėti, apie puolimo palaikymą.
Hmz 2024-08-12 10:59
Aš nieko nesakau. Tiesiog užduodu klausimus, nes tau sunkiai sekasi dėstyti mintis; žinoma, tai ne mano bėda. Beje, ar Rusijoje matome žmonių antplūdį i vojenkomatus, prasidėjus Kursko puolimui?
donatasv 2024-08-12 11:02
Kritinė masė žmonių Lietuvoje sugebėjo atsirinkt kas yra melas ir ką reikia daryti. Jeigu būtų vartesi žmonės nuo skiepų kaip buvo teigiama melagienose, o valdžia būtų sakiusi viskas gerai žmonės būtų atsirinkią ir tai. Ruskyne viskas šiektiek komplikuočiau. Ten įsigalėjąs banditiškas, imperialistiškas požiūris kuris ir varo daugumą į priekį. Kas leidžia toleruoti smurtą, karą ir visa tai pateisinti nutylint arba palaikant valdžią. Žmonės atsirenka net ir toje pačioje maskvoje dėl kursko puolimo, kad kažkas nėra gerai nors valdžia kartoja, kad viskas čia pagal planą. Bet noras matyti rusiją kaip budulį išsikovojant viršų tarptautinėje bendruomenėje ginklu yra didesnis, nei ieškoti kitų būdų taikiai patraukti viską į savo pusę. Ta situacija aišku pareina iš valdžio (nenorit gražiuoju atimsim ginklu) bet be kritinės masės žmonių palaikymo visa tai nebūtų įmanoma.
Kyborg 2024-08-12 13:57
donatasv, savo komentaruose pateiki teisingus pastebėjimus, aplinkybes, betdarai klaidingas išvadas. Kaip ir pastebėjai rusijoje vyrauja banditiška, zekų kultūra, o joje nuolankiai klausoma pachano (lyderio), pachanui pasikeitus nuolankiai klausoma jo, kad tik pats eilinis banditėlis nenukentėtų. Tavo pateiktas pavyzdys su Prigožinu tai puikiai pademonstruoja. Taip pat, kaip Hmz rašė, kur antplūdis į vojenkomatus? Prisimink kas vyko Ukrainoje 2022 vasario pabaigoje kai rusai įsiveržė. Tipiniam rusui svarbu, kad jo asmeniškai įvykiai nepaliestų, o kas bus lyderis, tam nuolankiai dauguma ir paklus.
donatasv 2024-08-12 15:56
O kur mano klaidinga išvada? Prigožinas buvo lyderis kuris sugebėjo patraukt savo pusėn labai daug žmonių rusijoje, putka kaip lyderis viso pasaulio akivaizdoje galima sakyt buvo pasimetęs ir nebežinojo ką toliau daryt su tuom. Nei pradėt apšaudyt nei sutikt su jo nepaklusnumu. Ko nežino putka ką toliau daryt su tuo kas vyksta Ukrainoje? Kokie aspektai aplamai rodo, kad Ukraina turi galimybę nueit toliau nei nuėjo dabar? Prasiveržimų į rusijos teritoriją jau buvo ir ankščiau visi jie baigėsi vienodai.