„Per 24 val. Kelias į Maskvą laisvas.“ Gali būti Kremliaus puolimas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Hmz 2024-08-12 16:58
Tik pamiršti pasakyti, kad anksčiau veržėsi toli gražu ne mechanizuotoji brigada. Na, bet nieko tokio, selektyvi atmintis būdinga Lietuvos rinkėjams.
donatasv 2024-08-12 17:27
Matai toli eisi be didelio pasipriešinimio tik turėdamas vidinį palaikymą rusijoje. Kodėl putka pasimetė su prigožinu? Nes su jo nuomone sutiko didelė dalis tautos ir palaikė jį. Atakuot savus čia didžiausia problema, o Ukrainos karius problema atakuot? Išgaudys lėktuvais ir raketomis kolonas, o visa kita išsilakstys pakeliui. Netikėtumo faktorius ir kiekis leido įgyti pranašumą su šia ataka bet nedaugiau. Čia kurioje vietoje selektyvi atmintis?
mindaugas.vaitiekūnas 2024-08-12 23:35
Asmeniškai aš netikiu, kad lietuviai (civiliai) kažką darytų. Na pirmas žingsnis būtų tas herojinis, bet paragautų biški skausmo ir kančios ir prasidėtų "protingų argumentų" serija: ką man ta valdžia davė, kad... Nereikia kaip pavyzdžio imti sausio 13-osios įvykių: pasikeitė žmonių karta. Realiai dabar didžioji visuomenės dalis visiški myžniai, kurių šūstrumo kulminacija galiausiai būna numeris 112 Tai nereikia lyginti visokių akcijų, kurios daugiau yra pramoga, su tuo, kas kelia kančią, nuo kurios dauguma jūsų jau seniai atprato ar visai gyvenime nematė
donatasv 2024-08-13 00:50
O kaip turėtų socialei atsakingas asmuo elgtis? https://m.youtube.com/watch?v=tYfuCMAdA ... Rhcw%3D%3D Šito klipo 28 min 15sek jau kaip ir išlipom iš šitokio buduliško mėšlo. 90 herojų era ir palikimu atsikratėme. Daviau į snukį ir tuo didžiuojuosi nebemadoje ir kaži ar pats norėtum taip auklėti savo vaiką?
mindaugas.vaitiekūnas 2024-08-13 12:57
, tai Malinausko video, o tiksliau anų piliečių video, paneigia tą, ką pats rašai: man čia grynas buduliškas mėšlas (28:15) Reikėtų teisės aktus parengti, kad už viešai demonstruojamą žemą moralę grėstų teisinė atsakomybė. Būtų gana sudėtinga vertinti kas yra žema, o kas normalu, bet specialistai kažką +/- sudėliotų. O nuo 43 min Malinauskas labai teisingai kalba - mes (kaip tauta) esam "impotentai" (įskaitant institucijų darbą, apie ką jis irgi kalbėjo) Tai va tokie ir herojai: apsimyžę, bijantys imtis veiksmo bailiai
Kyborg 2024-08-18 02:06
Taip elgtųsi šeimmaršiniai, vatnikai, antivakseriai. Iš esmės tai ta pati asmenų grupė kuriems valdžia "kažką turi duot". Jūs matomi, daug reiškiatės, bet jūs esat mažuma.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-08-18 17:21
Kad ten mintyse pajėgus "filmų prisukti", tai manęs nei kiek nestebina - visi turi tokias "galias" Bet kai reikės imtis veiksmo, tai klausimas kiek būsi tam pasiruošęs ir galiausiai kaip toli ketini eiti? Nesakau, kad LT nėra rimtų vyrų, sakau, kad kritinė masė veikiausiai bus ta, kuri bėgs šalin užuot kovojusi.