„Jie mus apiplėšė! Reikalauju...“ Grėsminga Trumpo žinia Lietuvai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2024-08-28 13:50
Trampeli, tu trampeli, visų pirmą JAV ir yra ta pati Europą, ta pati Europą kolonizavo JAV, antrą jūs ginsite ne Europą, o savo interesus joje, sugriaukite Europą iš esmės žlugs ir JAV, prekybą, ekonomiką, finansai, taip yra susirišę, kad užgriuvus karui mūsų žemynę, JAV gyventojai turėtų susirūpinti dėl savo ateities perpektyvų, nebėra pasaulyje, tik aš, tik mes, ar karas Ukrainoje nieko neparodė, neparodė, kaip sutrikus grūdų tiekimui pusę Afrikos dvesia, tų pačių kurie palaiko rusyną, kuro kainos. Hučių babajų išperos blokuoją laivyną ir JAV puolą ginti jūros kelią, kam, nes bus smūgis ekonomikai, o tai reikš masinius neramumus ir protestus.
Benediktas 2024-08-28 14:09
Jam niekad neužteks procentų, kad reiktų ginti Rusijos kaimynus. Tam jį Rusija ir bando prastumti.
SPeed_FANat1c 2024-08-31 15:17
Nu seniau nebuvo gresmes, nebuvo ir procentu. Db lietuvao gresme, pakele ir procemtus. Vakary europa nemato gresmes. Tai siaip reik jiem biski spirt i sikna, nes jei bus oaras tai tipo mes kaip ukrainieciai turim juos gint. Ar ta pati amerika. Visi turim vienodai prisidet prie saugumo, procentaliai, visai logiska
Benediktas 2024-08-31 17:07
Mes ir taip duodame pagalbos Ukrainai nuo BVP daugiau nei USA. Jau dabar stengiamės kad mūsų apginamumas būtų pigesnis, nei Ukrainos okupacijos atveju. Bet Trumpas to net nesistengia suprasti, jam svarbiau pasakyk kažką, kad mūsų nereikia ginti ir sužlugdyt NATO.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-08-31 23:02
JAV irgi viena su Kinija nelabai kur dėsis... Kitaip sakant - sąjungininkai jai reikalingi. Priešingai nei technologijos.lt komandai, kuri sako, kad jos skaitytojai SUPISTI DEBILAI, kuriuos reikai kaip SUPISTAS BEŽDŽIONES apipisinėti siekiant asmeninės materialinės naudos, todėl, būdami patys pusiau neįgalūs, senus straipsnius pristatys kaip naujus, pakeis datą, kartais pavadinimą, o kartais ir paveiksliuką... ir galiausiai pakiš musm kaip naują - spauskit ant nuorodos, debiliukai! Tai kartais ir paspaudžiam. Kartais ir galvą sudaužau už nepagarbą
SPeed_FANat1c 2024-09-05 23:11
nu jis ziuri kad amerikai geriau butu. O amerikai maziau islaidu matyt yra geriau. Bet is kitos puses ner geriau stipri rusija irgi. Bet gal iki tam tikros ribos jis galvoja kad galima leist stipret, neverta leist pinigu.