„Bandė kištis.“ Simonian nubausta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Absoliutas 2024-09-06 14:33
Štai kas nutinka, kai nera skiriama lėšu kovai su propaganda. Ypač skaitmeniniame amžiuje kai informacija akimirksniu pasiekia milijonines auditorijas ir leisti propagandai laisvai klesteti yra didziausia klaida. Cia tas pats, kad zmones butu israde automobilius, bet nesukure keliu eismo taisykliu.
Hmz 2024-09-06 15:05
Bet, matai, demokratija remiasi iš nosies iškrapštyta prielaida, kad biomasė naudojasi protu ir gali atsirinkti teisingą informaciją
Absoliutas 2024-09-06 15:58
Taip tu teisus. Bet aš nesiūlau uždrausti, o siūlau skleisti informacija ir metodus, kaip išnarplioti propogandinį mela. Būtu popsiniai kanalai su visomis intrigomis ir dramomis kad butu idomu žiureti net ir paciam tupiausiam kaimieciui. Kodel zmones ziuri rusofašistu propoganda? Nes ten pilna intrigu, ten vyksta aršios “diskusijos”, ginčai, dramos ir t.t. O kai tai yra rodoma kiekviena diena, tai zmones galu gale pradeda tuo tiketi. Pasiziirek ten koky orlauska, jis ten kiekviena diena non-stop pila purva kaip Lietuvoje viskas blogai. Ilgainiui zmones prie to pripranta ir pradeda tuo tiketi. Taigi reiktu tokiu paciu kanalu kurie kiekviena diena piltu purva ant tokiu propogandistu. “Su ugnimi reikia kovoti ugnimi”