„Planas yra. Pasiduoti“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2024-09-11 14:47
Pačio svarbiausio nepaminėti? Galima sakyt lūžio taško šiuose debatuose? Pacituosiu ištrauką: Trumpas: imigrantai atvažiuoja ir iš bado springvilde valgo naminius gyvūnus. Mūsų žmonės daro tapatį nes neturi ką valgyt. Žurnalistas: springvildo meras paneigė tokias šnektas prašome neskleisti melagienų. Žurnalistai pradėjo sodinti prezidentą kuris tiesiogine ta žodžio prasme meluoja pasitelkdamas melagienas. Galima sakyt pradėjo gesint trumpo pagrindinį ginklą. Čia yra pirmas žingsnis stabilizuoti šalį ir atsikratyti šeimų maršo nesąmonių. Lietuvos nacionalinė televizija padarė būtent tapatį po šeimų maršo šou. Pradėjo viešinti melagienas ir rodyt žmonėm, kad tai netiesa. Kas leido nugesint visą tą nesamonę ir išmokė žmones pasidomėti prieš reaguojant.
Benediktas 2024-09-11 14:57
Nekalbu apie šį Trumpo psakaymą, bet sunku žurnalistams realiu mentu paneiginėti nesąmones, ypač, jei pats tuo metu neturi informacijos ir pirmą kartą apie kažką girdi. Meluojantis šioje vietoje visada turi pranašumą, plius žurnalistas turi būti labai aukšto lygio. Pvz. Russia Today ir Foxnews, X.com net tik, kad negesina Trumpo nesamonių, bet ir nuosavęs prideda ant viršaus. Reikalingas giluminė žinisklaidos peržiūra, kad melagiasklaida nesivadintų žiniasklaida.
donatasv 2024-09-11 15:05
Šįkart žurnalistai buvo pasiruošę. Bent pora vietų pagavo ir nugesino trumpą. Tai jau pradžia trolių armijos kuri siaučia JAV pabaigos pradžia.
Mind 2024-09-11 19:05
Jis kliedesys. Dar sakė “Now she wants to do transgender operations on illegal aliens that are in prison."