Netikėti įvykiai šalia Kremliaus. Maskvos centre puola „kadyroviečiai“ (Video)  ()

Netoli nuo Putino biuro.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje girdimas šaudymas visai šalia Kremliaus, pačiame Maskvos centre. Remiantis gauta informacija, „Kadyrovo vyrai“ surengė verslo perskirstymą ir susirėmimą verslo centre, kuriame yra didžiosios Rusijos turgavietės „Wildberry“ pagrindinė buveinė. Į konflikto vietą buvo atvežtos Rusijos saugumo pajėgos ir policijos pareigūnai.

Liudininkų filmuotoje medžiagoje matyti, kad vienas teisėsaugos pareigūnas buvo išvežtas greitosios pagalbos automobiliu, Rusijos žiniasklaida pranešė, kad policininkui buvo peršauta koja. Vienas žmogus žuvo. Iš viso buvo sužeisti trys policijos pareigūnai.

[Vokietija] Nuostabios lazerinės graviravimo staklės tik 149€! Paskutiniai vienetai (Video, „Algolaser ALM-5BD“)
2502 4

Vokietijos sandėliai

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Puikios savybės

Išsamiau

Rusijos žiniasklaida praneša, kad „Wildberry“ biurus keliose Maskvos vietose užpuolė čečėnų sportininkai.

„Wildberrys“ įkūrėja Tatjana Bakalčiuk įvykius įmonės biure, kur įvyko šaudymas, pavadino „nesėkmingu bandymu įvykdyti reidą“. Anot jos, grupelė žmonių, vadovaujamų jos vyro Vladislavo Bakalčiuko, taip pat Sergejaus Anufrijevo ir Vladimiro Bakino, bandė užgrobti „Wildberry“ biurus Maskvoje.

 

Vladislavas Bakalčiukas savo ruožtu tvirtina, kad juos, atvykusius į derybas, „bandė užpulti“.

Reaguodamas į žmonos bandymą perimti verslą, Bakalčiukas kreipėsi pagalbos į Kadyrovą. Dėl to „kadyroviečiai“ surengė stiprų pulimą, panaudodami šaunamuosius ginklus pačiame Maskvos centre, netoli nuo Putino biuro.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(3)
(40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: