[ŽT] „Dal*&%$*as.“ Virusinis pranešimas. Kas nutiko Solovjovui (Video)  ()

Išėjo straipsnis.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiarus Izraelio leidinys Rusijos propagandistą Vladimirą Solovjovą pavadino „dalba**bu“. Galbūt tai buvo padaryta tyčia.

Konservatyvus leidinys „Israel Hayom“ parašė straipsnį apie Rusijos televizijos laidų vedėją Vladimirą Solovjovą, kuris savo „Telegram“ kanale teigė, kad už gaviklio sprogdinimus Libane atsakingas tam tikras Izraelio žvalgybos agentas, vardu Mahshiras Kesheras. Tai suglumino Izraelio spaudą, nes „Machshir Kesher“ pažodžiui iš hebrajų kalbos išverčiamas kaip „bendravimo priemonė“.

Puikus būdas sumažinti šildymo sąskaitas net iki 30 %! Išmanieji radiatorių termostatai už tokias kainas, kokių Lietuvoje nebūna
2749

Nuostabiai geros kainos!

Gausus komplektas

Greitas ir saugus pristatymas

Tuya; Zigbee; APP; Alexa; Google Home ir t. t.

Išsamiau

„Israel Hayom“ straipsnyje apie įvykį tikriausiai nusprendė pajuokauti, tuo pačiu principu sužaisdamas su Rusijos propagandisto vardu. Hebrajų kalba „Solovjovas“ rašomas kaip „סולוביוב“, bet padarius nedidelę rašybos klaidą šiame žodyje, paaiškėja, kad tai yra „דלביוב“, kuris yra rusiško žodžio transliteracija.

 

„Izraeliečiai pavadino jį tikruoju vardu“, – pakomentavo naujieną „Telegram“ kanalas „OmTV“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(0)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: