„Patvirtino Vokietijos žvalgyba. Rusija užpuls NATO iki 2026.“ Ką skelbia ES

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2024-09-20 09:33
Reikia dronų armijos, po 3 specializuotus dronus kiekvienam maskolių technikos vienetui, įskaitant įrangą bandančią įvairiais būdais blokuoti dronus ir tuo tarpu patiems rūpintis visais įmanomais būdais išvystyti dronų blokavimą ir perėmimą. Pajėgumus tam turime. Ivnesticijos mažesnės nei tankai ir naikintuvai, efektyvumas didesnis. Ir gamybiniai pajėgumai, kad galėtum pagaminti 6x daugiau dronų kiekvienam technikos vienetui, nei maskoliai. Lygiagrečiai, turi dar šįmet ateiti visiška maskolių ekonominė blokada, bet kokie pervedimai, žmonių judėjimas ir prekių judėjimas, įskaitant Kalinigradą, turi būti išimtiniai, tvirtinami ES lygiu. Judėjimas per ekonominę teritoriją - taip pat apribotas. Čia būtų galingiausias įrankis ES rankose. Ir žinoma, visų maskolių įmonių ir piliečių užšaldymas, ir duot 3 metus laiko įrodyti, kad nesi susijęs su rėžimu. Pakankamai neįrodai - konfiskuojama ir parduodamas visas turtas.
Benediktas 2024-09-20 09:45
Mldc Kubilius, pasitikiu juo, kad savo darbą darys maksimaliai gerai. Sunkiausia bus įtikinti vyriausybes investuoti į gynybą, nes atsiraus daug partijų, judėjimų ir demonstracijų, kur bus Kubiliaus plakatai aptaškyti raudonais dažais, ir kurios sakys, kad su Rusija reikia draugauti, o ne kariauti.
Myslius 2024-09-20 12:17
Europai reikia ryztingu veiksmu, pavyzdziui, sukurti Europos kariuomene. Salys nares privaletu skirti 2 procentus nuo bvp Europos armijai. Tuos du procentus isnaudoti perkant Europietiska ginkluote, nustatyti pavyzdziui kad 75% ginkluotes turi but Europietiska, taip skatinant vietine pramone. Tvirtint sienas. Kariuomene padaryti mobilia, t.y. kad reikalui esant per pora dienu butu galima permesti bent 200k kariu i bet kuri Europos taska. Kariuomenes akademijose visose salyse privalomai destyti viena kalba. R&D, ne gynybai, o puolimui. Daug galima nuveikt. Tikiuosi veiksmu o ne politiniu snektu. O lietuviai tai neabejoju atidziai stebes jo darba. "Privalome priimti greitus ir ambicingus sprendimus." Butent.