„Pastatai svyravo.“ Dešimtys žuvusių ir sužeistų. Dagestane prasideda krachas (Foto, Video)  ()

Įvyko du sprogimai.



© mchsdagestan (Stop kadras) | https://t.me/mchsdagestan/11654

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Degalinėje Machačkaloje (Dagestanas, Rusija) per sprogimą žuvo dešimt žmonių, įskaitant du vaikus, „Telegram“ pranešė Dagestano nepaprastųjų situacijų ministerijos vyriausiasis direktoratas. Dar 21 žmogus buvo sužeistas.

Kaip „RIA Novosti“ sakė Dagestano prokuratūra, incidentas įvyko penktadienį, 17.30 val. Maskvos laiku. Dėl sprogimo degalinėje kilo gaisras, atvira ugnis užgesinta, praneša Nepaprastųjų situacijų ministerija.

Pasak respublikinio leidinio „New Delo“, tai įvyko „Plus“ degalinėje, esančioje federaliniame greitkelyje „Kaukazas“, netoli Naujojo Chušeto kaimo. „Telegram“ kanalas „Shot“ rašo, kad įvyko du sprogimai. Įvykio priežastys šiuo metu nustatomos. Pagal vieną versiją, incidentas galėjo įvykti dėl degalinėje detonuoto dujų baliono, pažymi „Shot“.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
4208 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Kaip Gazeta.ru pasakojo liudininkai, smūgio banga buvo tokia stipri, jog palietė netoliese esančius pastatus. Pasak netoliese esančių namų gyventojų, jie pajuto, kaip po sprogimo pastatai svyravo.

Pernai rugpjūtį įvyko panašus incidentas. Tada sprogimas įvyko Machačkalos autoserviso teritorijoje. Kilo gaisras, kuris išplito į netoliese esančius pastatus ir degalinę. Dėl to buvo sužeista dešimtys žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(1)
(1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()