[ŽT] Rusija atjungta. Blokuojama VISKAS. „Tai precedento neturinti ataka“  ()

„Precedento neturinti“ ataka.



© Baku TV | RU (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=WRk2RRmo7Dg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija paskelbė apie „precedento neturinčią“ kibernetinę ataką prieš Rusijos valstybinius televizijos kanalus, įvykusią spalio 7 d.

Apie tai savo pranešime rašo Karo studijų instituto (ISW) analitikai . Visų pirma, visos Rusijos valstybinė televizijos ir radijo transliavimo bendrovė teigė, kad per „precedento neturinčią“ ataką nežinomi asmenys įsilaužė į jos internetines paslaugas, o Kremliui palankus Rusijos leidinys „Gazeta“ pranešė, kad ataka nutraukė televizijos kanalų „Rossija-1“, „Rossija-1“, „Rossija-24“, „Rusijos kultūra“, „Karusel“ ir apie 80 kitų regioninių televizijos ir radijo kompanijų transliavimą.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10836 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Ataskaitoje pažymima, kad įsilaužėliai naudojo šifravimo viruso tipą, kuris ištrina failus, o ne tik juos užšifruoja. Dėl to Rusijos Kremliaus ruporai turės atkurti atsargines savo sistemų kopijas.

 

Į kibernetinę ataką sureagavo net Kremliaus spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas. Jis tai vertino kaip ataką prieš Rusijos kritinę infrastruktūrą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(2)
(70)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()