„Kodėl Lietuvoje tai vyksta?! Išjungti juos, kaip išjungėm Solovjovą, Simonian...“ (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2024-10-03 15:22
O kas jei ne rinkimai sprendžia kieno "žodžio laisvė" bus viršesnė po jų? Tik perversmai. Tad jau geriau "pakentėti" tą "nemalonią" žodžio laisvę pilna apimtimi, o ne selektyviai. O ne sulaukti būtent ruskyno situacijos.
immortallt 2024-10-03 18:04
Žodžio laisvė nesuteikia teisės skleisti melo ar šmeižto. Ir niekada nesuteikė. Čia yra apsileidimas, kai žalingą informaciją leidžiama skleisti be menkiausių pagrindžiančių faktų. Prisidengimas "galimai", yra tas pats, kas paimti žmogaus nuotrauką, sukabinti asmeninę informaciją, ir užsakyti didžiulius plakatus, su kaltinimais pvz. Pedofilija - net nusikaltėliai tokių nemėgsta, ir mažomis raidėmis parašyti, kad pamatytum tik priėjęs arti plakato (ko nedaro 99% žmonių), "galimai". Tai niekaip neišteisina ir nesuteikia teisės skleisti melo ar šmeižto, ir už tai turi būti atsakomybė VISIEMS.
kestutisz 2024-10-03 18:13
Jo jo, apie politką "neteisingai" sakyt kažką negalima, apie sveikatos "apsaugą" - ne. Genderizmus - nirgi ne. Yra kur galima turėt "neteisingą" (net ir labai akivaizdžiai) nuomonę? Ar tik politiškai teisingą? Kaip jei ims ir paiskeis politinis vėjas - ir asmeninės "nuomonės" turi pasikeisti? Ždž aš kaip tik laikau jog čia yra ok, mes dar ne visisškai rusynas.
SPeed_FANat1c 2024-10-05 12:59
kodel galimai negalima? nu jei tu nesi uztikrintas, tai va pasakai galimai, taip kaip tau atrodo. Nes buna tokiu atveju nemazai, kur tu negali irodyt ar kazka, bet atrodo labai tiketina kad taip yra. Arba tiesiog nu tau taip atrodo, tu gal perskaitei neteisinga kitu informacija, nu ir ka. Nu tai tada isvis bus negalima nieko sakyt jei net negali apsidraust su zodziu "galimai". Nes tu nebusi garnatuotas. O kartais gali valdzia netgi meluot mums pati. Ar mes esam garantuoti kad musu valdzia visad tiesa sako? Ir pasakysim kazka ne taip kaip jie, neturedami irodymu bet prielaida darydami , ir ka, jau gres kalejimas? Nu neskamba maloniai. O tada jau gales stipriau mus i nagus suimt, nes mes busim baimeje kaip rusai ar baltarusai ar siaures korejieciai. Isivaizduokim kad pas mus netyucia kazkaip atsiranda toks kaip Orbanas. Ir mes negaletume sakyt kazka pries rusija, nes tai butu "dezinformacija" jau pagal tokia valdzia.
azotas 2024-10-05 13:38
o sakyt, kad Putinas pakrate kojas ir ukraina vasara paims kryma cia melas ar ne ? uz siuos zodzius reikia atsakyt ? cia ne propaganda ?
HardAxe 2024-10-05 16:13
Prieš putiną galima būt? O prieš rusus, bendrai? O prieš slaviškus rusus, atmetus azijos dalį? O prieš mažumas? Prieš komunistus? Už mažumas ir komunistus? Palaikyti žmones, kurie yra pedofilai, bet supranta blogį tame ir susilaiko? O kaip dėl uspaskicho, kuris vis dar valdžios struktūrose? Atrodo balta juoda, bet pradėjus gilintis pasidaro nei balta nei juoda, labiau LGBT vėliava...