Putino gimtadienis. Pamiršo net tie, kurie padeda Rusijai kovoti su Ukraina  ()

Putino gimtadienį ignoravo net artimiausi „draugeliai“.



© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Putin_%282022-02-19%29.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-10-08 Putino gimtadienis. Pamiršo net tie, kurie padeda Rusijai kovoti su Ukraina  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmadienį, spalio 7 d., Kremliaus vadovas Vladimiras Putinas atšventė 72-ąjį gimtadienį. Tačiau nedaugelis žmonių nusprendė jį pasveikinti.

Žurnalistų teigimu, tarp tų, kurie pasveikino V. Putiną, buvo Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka, taip pat Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas.

„Jūsų gilus Rusijos istorinės misijos supratimas, asmeninė atsakomybė už žmonių ir Tėvynės likimą tapo patikimu jos valstybingumo ir suvereniteto stiprinimo garantu“, – sakė jis Lukašenka.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10826 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

 „Šiandien, draugai, mūsų šalies vadovo, vyriausiojo vado, Rusijos prezidento Vladimiro Putino gimtadienis! Be jokios abejonės, tai reikšminga diena visai mūsų Tėvynei“, – pridūrė Kadyrovas.

Be to, kaip pažymėjo leidinys, V. Putiną pasveikino ir Armėnijos ministras pirmininkas Nikolas Pašinianas.

„Manome, kad šiuo etapu ypač svarbu imtis nuoseklių veiksmų, kuriais būtų siekiama stiprinti abipusiai naudingą Armėnijos Respublikos ir Rusijos Federacijos bendradarbiavimą visose abipusio intereso srityse“, – rašė jis.

 

Tačiau, kaip pastebėjo žurnalistai, kiti vadinamieji Putino „draugai“ jo nesveikino. Kalbama apie Šiaurės Korėjos vadovą Kim Jong Uną, taip pat Kinijos lyderį Xi Jinpingą ir Irano ajatolą Ali Chamenei.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(3)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()