„Zelenskis – diktatorius. Karo atveju bėgčiau iš Lietuvos.“ Internautai pašėlo, ką skelbia prezidentūra (Foto)  (7)

Žurnalistė atkreipė dėmesį į politiko retoriką.



© recraft.ai (Free Tier Assets) | https://www.recraft.ai

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-10-17 „Zelenskis – diktatorius. Karo atveju bėgčiau iš Lietuvos.“ Internautai pašėlo, ką skelbia prezidentūra (Foto)  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LRT žurnalistė Indrė Makaraitytė savo „Facebook“ paskyroje pakomentavo prezidentūros poziciją dėl Remigijaus Žemaitaičio galimybių formuoti naująją koaliciją Seime.

„O ką dar čia aiškinti galima?

2023 m. gegužė:

„Kiek dar ilgai mūsų politikai toliau klaupsis žydams, kurie žudė mūsų tautiečius, prisidėjo prie lietuvių sekimų, kankinimų ir mūsų valstybės naikinimo. Buvo Holokaustas žydų, bet dar didesnis Holokaustas lietuvių buvo Lietuvoje. Lietuvių žudymai, kankinimai, moterų prievartavimai, vaikų atskyrimai nuo tėvų buvo tik maloni atrakcija ir džiuginanti akimirka. Lietuvių tauta niekada neturi pamiršti žydų ir rusų, kurie labai aktyviai prisidėjo prie mūsų tautos naikinimo.“

[EU+Kuponas] Aukščiausias lygis. Pasaulinio lyderio fantastiškos kainos elektroninis stalas. Paskutiniai vienetai!
1310

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

2023 m. liepa (šiaip tai NATO summitas):

„O prie kurių save priskirti save? Kaip ir palaikau Ukrainą kare su Rusija, kaip ir kiekvienas suprantame, kad ji užpulta, kaip ir suprantame, kad valstybė naikinama, bet ji juk naikinama DIDŽIŲ NATO ir ES valstybių dėka! Tokia ta ir dėka buvo, kai 2021 m. birželio 16 d. JAV prezidentas aliumo J. Bidenas Putinui ir pardavė Ukrainą.“

2023 m. gruodis:

R. Žemaitaitis feisbuke paskelbė įrašą, kuriame svarstė, ar Europoje gimsta „naujas diktatorius“, turėdamas omenyje Ukrainos prezidentą Zelenskį.

O kai komentaruose užverda diskusija, kažin kiek būtų bėgančių, jei karas pasiektų Lietuvą, Žemaitaitis jam atsako: „Aš pirmas šeimą išgabenčiau ir tų kiaulyčių iš daugumos namus, turtus pirmas koordinates duočiau kur sprogdinti!“.

 

Ir čia tik trys epizodai iš kone kasdien pildomo repertuaro“, – rašo Makaraitytė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(7)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (7)