[ŽT] „Prigožinas gyvas. Yra 2 momentai“  (1)

Kalbos apie Prigožiną netyla.


J. Prigožinas
J. Prigožinas
© 24 Канал (Stop kadras) | https://youtu.be/SeaoATYQDQQ

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų tinklaraštininkas, rašytojas ir publicistas Dmitrijus Pučkovas, dar žinomas slapyvardžiu „vyresnysis operatyvinis darbuotojas Goblinas“ interviu buvo paklaustas, ar tiki, kad Jevgenijus Prigožinas vis dar gyvas. „Putino virėju“ vadintas Prigožinas sukėlė maištą Rusijoje ir žuvo praėjusiais metais.

D. Pučkovas atsakė, kad yra daug erdvės abejonėms.

„Yra du momentai, kurie mane visame tame nustebino, – paaiškino jis. – Na, pirmasis ir svarbiausias – tai, kad pilietis Prigožinas sukėlė karinį maištą. Ko tau niekas neatleis. Pradėkime nuo čia. Tai pirma.

[EU+Kuponas] Aukščiausias lygis. Pasaulinio lyderio fantastiškos kainos elektroninis stalas. Paskutiniai vienetai!
2988

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Antra, jie paėmė ir visi susėdo į lėktuvą. Tai žmonės, kurie dėl saugumo sumetimų kartu niekada nevažiuoja viename automobilyje. Jei tave nužudys, bent jau aš liksiu. Ir atvirkščiai. O čia jie paėmė ir visi sulipo į lėktuvą. Pirmą kartą istorijoje. 

 

Tada jie parodė įrašą, kuriame krito lėktuvas. Lėktuvo sparnas buvo nuplėštas. Sparnas? Aš kaip senas aviatorius sakau – tai stipriausia lėktuvo dalis. Jį labai, labai sunku nulaužti. Jie pasakė, kad salone jie kvailiojo su granatomis ir susisprogdino (?!!). Kodėl nuplėšė sparną, nežinau.

Taigi pagrindo spekuliacijoms yra tikrai labai daug.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(155)
(8)
(147)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)